reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Rusałko obecuję ,że 26 -11 jak co miesiąc chyba jako jedyna wkleję swój już okrąglutki brzuńcio ..a widać ju co nie co hihihi

reklama
No no dziewczęta..moze w koncu nasza galeryjka wzbogaci sie:)- Czekam na fotki z niecierpliwosćią:)!

Hej!!!!!!!!!!!!! Oto mój brzusio-mieszkanko mojej dzidzi!!! ;D 14,5 tc
brzusio1pt.png

brzus8mr.png

co o tym myślicie???

Jejciu, jako sliczny i okraglutki. Ja zamieszcze swoja fotke jak bede po wizycie u fryzjera czyli po "pierwszym" ;D

Dzięki Calo za uznanie dla mojej piłeczki. Czekam na Twoje zdjęcie z niecierpliwością!!!

Reszta CZERWCÓWEK-do roboty!!!!!!!!!!!!

Jej dziewczeta- brzuszki przesliczne- i juz widac, ze ciażowe;):)- ale fajowo!!!!
U mnie tak nie ma:(- jutro postaram sie cyknąć aktualna fotke i tu zamieścić...ale Wasze to - słowo- prawdziwe domki dla dzieciolków:)-
Oliwerku- Sumko- po prostu PIĘKNE!(sumko- jak zobaczylam Twoj brzuszek- pomyslalam- chlopak:):)..ze w środku jest chlopaczek:):)..nie wiem skad mi to:)- ciekawe, czy sie sprawdzi?:)

reklama
moj brzuszek juz jest pokazny, co prawda wciaz jak ktos nie wie, ze mam w srodku dzidziusia to nie zauwazy, szczegolnie, ze zima, wiec chodze cieplo ubrana, ale moje dzinsy ciazowe juz sie niezle trzymaja i troszke opinaja nawet na brzuszku :D
sama nie wiem kiedy tak sie zaokraglilam :D
oczywiscie do tego biust 2razy taki jak normalnie ;)
niestety nie mam cyfrowki :(
mam nadzieje, ze niedlugo uda mi sie zobaczyc z kumpela, ktora ma i wtedy umieszcze zdjecie :D
bo bardzo bym wam chciala pokazac jak wygladam teraz !!!

Do góry