reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Hej... Postanowiłam, że nie będę taka anonimowa i wkleję fotki

Może pójdziecie w moje ślady i powklejacie swoje fotki tak, żeby było widać Wasze buziaczki.... ;)

Nasze ślubne
jgy1ue.png

to ja (w blond... ::))
vb9iz.png

A to moje skarby: mężuś i psiuno Tofik ;)
11260521165605vr.png

reklama
Rusalka, my tez powoli wpadamy w dzidziusiowa goraczke :laugh:
dzisiaj bylismy obejrzec moj szpital...jest wielki, ale wyglada porzadnie i czysto i nowoczesnie :D
poza tym szukamy w necie wozkow dzieciecych i przegladamy katalogi mebelkow i takie tam
tez nie mozemy sie doczekac, zeby miec nasze malenstwo na rekach :D
a narzeczony ciagle mowi do mojego brzuszka :D

Oliwierek, fajne zdjatka, zainspirowalas mnie do osobnego tematu!gdzie bedzie mozna prezentowac nie tylko brzucholki ;D

Jestem coraz wieksza, w niedziele wieczorem wstawie zdjecia :) Dla porownania wstawie Wam z podrozy poslubnej z wrzesnia tego roku ;D

hej. Minął tydzień od kiedy zamieściłam zdjęcie brzuszka. Dziś zamieszczę aktualne...chyba troche urósł :p
to jest z 14 tc:
g8ez.png

a to aktualne. 15tc:
a4lc.png
b5hx.png
c0gt.png
d6zv.png
e8rz.png
f3ek.png

sorki, że tak dużo fotek wrzuciłam... :p

Oliwierek ale masz fajniutki i już nie taki malutki brzuńcio...taki mały cud nosisz pod serduszkiem...pozdrawiam

Dzięki Olu

Mama też mówi, że jak na 15 tydzień to mam spory w miarę brzuszek. Tylko żeby dzidziuś nie urósł do 4 kilo bo jak ja go urodzę  :p

Mam w rodzinie męża taki przypadek...Mama mojej szwagierki (żony brata mojego męża)urodziła 14 dzieci (nie kituję) najstarsze ma 30 lat a najmłodsze 6 czy 7. I wszystkie porody miała leciutkie poza ostatnim, jeden nawet sama sobie w domu odebrała, zawiązała nitką pępowinę i dopiero domowników obudziła, żeby wezwali karetkę bo urodziła. W każdym razie przy ostatnim dziecku miała najgorzej. 13 urodziła sprawnie a 14 dziecko  miało prawie 5 kilo wagi!!! Namęczyła się przy nim bardziej niż przy pozostałych razem wziętych. A dopóki nie zobaczyłam tej rodzinki na własne oczy to nie chciałam wierzyć,że tyle ich tam jest...szok

reklama
Dziekuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo Wam dziękuję za miłe słowka.

A tak przy okazji...gdzie są Wasze zdjęcia??? hmm??? :(

Wklejajcie dziewczynki!!!

Do góry