reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Kakaw nie chcę Cię martwić ale moja chrześnica ważyła 4950 ::) (taka sobie dziewczyneczka) a jej starszy brat 4500 i też lekarz przewiywał że dziewczynka to wyjdzie koło 4000....Tobię życzę jednak żeby Twoja mała braciszka nie przerosła ale pewnie trzeba być gotowym na wszystko ;)

reklama
Dziękujemy za komplementy- a brzuszek faktycznie urósl..i z dnia na dzien coraz wiekszy i Malutka z każdym dniem mocniej daje popalić - az oddechu nieraz nie moge złapac..tak sie pręży, ze brzuszek często "tanczy":)

Ewuniu, Kakaw, KasiuDe- każdy brzuszek inny mniejszy/wiekszy- ale wszystkie takie piękne- oryginalne - z najcenniejszym Skarbem ;) !Którego juz wkrótce bedziemy tuliły w ramionach:)!!!:)

macie wspaniałe brzuszki
Sumka jak cie ostatnio widziałam to nie miałas takiego brzuszka az sie nie mogłam teraz napatrzec na twoją piłeczke Artur nie wierzył swoim oczom i ja tez ;)
Moja piłeczka jest malutka jak na początek 35 tyg

nie mam takiej kreski jak wy i nikt mi nie chce uwierzyc ze nidługo mam urodzic

Masz śliczny kształtny brzuszek Agusia :D :D Chciałabym już taki mieć - nie za duży, nie za mały, w sam raz :D :D

Zresztą wszystkie macie super brzunie :D :D

Dziewczyny te nasze brzuchy to juz wcale nie male ;)

Kasia De wcale duzego brzuszka nie masz ale juz widze ze jest nisko tak jak moj - tyle ze moj to istna pilka :D

Agusia masz śliczny brzuszek ;D taki akuracik i założę się że spokojnie widzisz swoje stopy ;D ;D

Zdjęcia robiłam jak zwykle sama. 37tydzień bez 1dnia
37tydz9miesiacdscn382092pr.jpg

37tydz9miesiacdscn382039hh.jpg

W bieliznie mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko.
37tydz9miesiacdscn3820121ow.jpg

37tydz9miesiacdscn3820132tx.jpg

Tu w koszuli nocnej
37tydz9miesiacdscn3820288ui.jpg

Od tygodnia czuję się jak cieżaróweczka bo zaczął mi się problem ze schylaniem, czy goleniem nóg. Oraz widzę, że mam ogromny brzunio, najwyższy czas :)

37tydz9miesiacdscn3820332vj.jpg

No to ja też zamieszczę swoją wczorajszą sesję - co prawda ja wyglądam i czuję sie jak słoniątko a nie jak modelka ;) ale co tam - byc moze moje ostatnie zdjęcia z brzuszkiem i jeszcze za tym brzuszkiem zatęsknię i popatrzę na nie z rozrzewnieniem ;) No i dobrze ze na zdjęciach nie widać moich spuchniętych kostek ::) tzn cała jestem spuchnięta ale to co się dzieje z moimi stopami przechodzi ludzkie pojęcie O0 O0 >:D ???

Asiu - wygladasz ślicznie i zapewniam Cię że taki brzuszek jak Twój to nie jst gigancik :)

reklama
Do góry