reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

sumka, a pytal sie juz ktos ciebie czy to przypadkiem nie sa blizniaki? ;) ;D ;)
uwielbiam ten zart ;)
aska, kurde, rzeczywiscie twoj brzucho to wisi niezle!

reklama
Rusałko po pierwsze śliczna bluzeczka!!!!! Po drugie masz ty już to brzunio widoczne ładnie ;D :D :laugh: Asiu ale ty szczuplutka jesteś ;D :D Ale brzusio nisko rzeczywiście ale duży.....:))) :laugh:

Mowie wam, dziecko zjada wszystko to co wrzucam do zoladka, nic nie zostaje dla mnie :D zreszta nie mam ostatnio apetytu, wrecz zmuszam sie do jedzenia, czyzby depresja 'przedporodowa' ???

A Eliasz duzy jest rzeczywiscie, na poczatku 35 tygodnia on juz wazyl 3kg !!!

To mój brzuszek 37 tydzien
0605162016559pb.jpg

0605162016236mt.jpg

0605162016449mg.jpg

0605162016146ew.jpg

Ola dzięki za komplementa :) I wzajemnie - tyś też kwitnąca, ja Ci zazdroszcze że tyle ciężaru mniej masz :) ja bym się chciała pozbyć chociaż tylko wody - opuchlizny - myślę że już byłoby o parę kilo lżej...na szczęście mój kręgosłup sobie o dziwo z tym wszystkim radzi - myślę że to zasługa pływania i aikido przed ciążą - jakieś tam mięśnie pod wałeczkami tłuszczu zostały ;)

Basiu- ladny okraglutki brzuszek:)))
Rusalko - brzuszek urosl:)))sliczna bluzeczka:)))) I juz niedlugo Klaudys sie urodzi:))
Asiu - szczuplo bardzo wygladasz a brzuszek rzeczywiscie nisko juz....
ewunia - jaka fajna pileczka:)))))

Dziewczyny..cudne brzuszki:))))

Dziewczyny dziękujemy z Kubusiem za miłe słowa o naszym brzuszku. Aniu76 miło usłyszeć dochodząc do osiemdziesiątki że sie jest zgrabniusim hahahaha ;D
A teraz po kolei żeby o nikim nie zapomnieć:
Basia brzuszek okrąglutki jak cyrklem wyrysowany. Miałam identyczny kształt jak byłam w ciąży z Bartusiem ;D ;D ;D
Rusałko ty jak zwykle laseczka i śliczna bluzeczka ;D ;D ;D
AskaOutada twój brzuszek rzeczywiście już niziutko i wogóle jakby zmalał ;D ;D ;D
Ewunia1987 piekna piłeczka ;D ;D ;D

Agataje pytanie czy to nie bliźniaki to chyba najczęściej słyszane przeze mnie pytanie ;D ;D ;D ludziom się wydaje że już nie można być po prostu grubym ;D No ale mam nadzieję że wytrzymam do 22 i właśnie bliźniaczka urodzę ;)

;D :o Wiecie co wreszcie nauczyłam się wstawiać zdjęcia więc wstawiam mój dzisiejszy brzuszek (bardzo duży )
to mój drugi "dzidziuś" moj synuś Łukaszek jak się urodził miał 4200,  było to jakiś czas temu więc się nie dziwię że teraz też najprawdopodobniej będzie duży dzidziuś zresztą tak mówi gino że mi na skierowaniu do szpitala wpisze -duży płód- , ale pociszam się że teraz to dziewczynka więc może będzie choć troszkę mniejsza. niestety nie najlepiej rodzi się takie koloski więc cóż ..... :o
_600883_s.jpg

_600882_s.jpg
;D

może tak się uda troszkę większe zdjęcie
brzuszek1705200618mc.png
;

brzuszek1705200625pr.png

choć może mniej wyrażne

reklama
Do góry