reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Oluś - Twój brzuszek tez niczego sobie - piękniusia piłeczka!!!!- Cmoki dla Marcinka! ;)

reklama
Agusia twój brzuszek piękny i w sam razik  ;D ;D ;D
Ola mamy bardzo podobny kształt taki piłkowaty

A to moja piłeczka   ;D mam wrażenie że już większy być nie może, a przede mną jeszcze cały miesiąc najbardziej internsywnego wzrostu  >:D
A w sobotę złapałam się na tym że nie mogę już prowadzić samochodu bo mi się bębenek nie mieści i mam jakieś za krótkie ręce do kierownicy . W rezultacie prowadziłam w rozkroku hhihihih. Mam wrażenie że mój Kuba leży na płasko.
Ale dosyć pisania idę się wygrzewać na słonku  ;D
img229511ov.jpg
img229910vn.jpg

Olu - ladny brzusio okraglutki:)))
:) :) :)
Sumka ale masz super pileczke:))Zgrabniutka jestes i jaka fajna czerwona bielizna:))

Wszystkie jestescie piekne, a ja cierpie bo maz nie ma czasu mi zdjec zrobic :(

Sumka na sobie to masz chyba stroj do opalania?

Sumka, Ola - ładnie wyglądacie, ja zamieszczam zdjęcia dla ludzi o mocnych nerwach...Karolek to jakoś tak bardziej na szerokość rozłożony i do tego moja pięka opuchlizna...znajomi mi mówią że wyglądam jakby to juz niedługo...i taka mam nadzieję bo opuchlizna mnie wykańcza a i brzuszek urósł ostatnio w zastraszającym tempie i te mleczarnie... i z prowadzeniem samochodu mam problemy - jak juz usiądę to jadę ale żeby się wychylić na skrzyżowaniu, czy obrócić...szkoda gadać. I mam wrażenie z kolei że nogi mam za krótkie bo jak odsuwam siedzenie żeby brzuch się zmieścił to ledwo sięgam do pedałów :D
No a to zdjęcia dla tych o mocnych nerwach ;)

Sumka ale masz cudaśny brzuńcio....widać że to chłopak w srodku mieszka....jest taki prawie jak mój taki arbuzik kształtny....
Baśka a ty masz taki oryginalny brzuńcio...jeszcze za nim zatesknisz...za opuchlizną nózek.....za słodkim ciężarkiem...i wyglądasz naprawde kwitnąco( uwierzcie mi dziewczyny....ja Baśkę dosyć często widuję).....poza tym ja także mam problemy z odpowiednią pozycją zarówno do spania jak i do siedzenia przy stole hihihi

Dziewczyny superowe zdjątka- cudnie się oglada, a ja ciagle zapominam pozyczyć aparatu;/ eh ta skleroza...
potem powinnysmy zrobić porównanie zdjęć na przykład z I trymestru i z tuż tuż przed porodem:)) Pamietam jak zachwycałysmy się naszymi mini brzuszkami z 3 miesiaca :laugh:
Ale co by nie powiedzieć u nas z tymi wcześniejszymi porodami to jakoś tak spokojnie:)) Nie chcą się nasze maluszki jakoś specjalnie wybić z tłumu:)

Dziewczęta - pięknie rosniemy- jest sie czym poszczycic..a niedłuuugo juz nasze Skarby beda z nami!:)

Oto mieszkanko mojej Klaudyś - z dzisiejszego dni 36/37 t.c.

ddddd6dy.jpg

reklama
Musicie przyznac ze moj brzunio jest nisko - jesli mialby sie jeszcze bardziej obnizyc to juz nie bede miala szans usiasc bo juz w tej chwili siedze prawie w szpagacie tureckim, tak mi wlazi miedzy nogi ;D

Do góry