reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Rusałko, ale laseczka z ciebie córeczka tez tak będzie śliczna i zgrabna
Bardzo Wam dziekuję! - Chyba częściej powinnam fotki tu montowac dla podtrzymania na duchu ( słowa mezą - pocieszajace - zawsze traktuje z przymruzeniem oka, bo wie, ze jak powie coś w stylu" pampers Ci ładnie urósł "- jak ostatnio- to beczansko na całego! i to zaden komplement, ani miłe słowo- obok tych "normalnie" - w "normalnych wymiarach" - miłych - " ciaza Ci służy..wyglądasz sexi"- ;D nie działają na mnie -..bo czuje sie zuupełnie inaczej i chcialabym, by był juz 8 czerwca..albo dalej........by wróciła waga..jędrność ciała...ach..mówie Wam- mam ostatnio gorsze dni i tylko beczę i narzekam... :-[
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Rusalko gdzie ci tam poszlo w pupe albo biodra - wygladasz jak 'rasowa' modelka !!! Tak trzymaj !!!
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dokładnie Rusałko, laska z Ciebie i tyle, oj ile ja dałabym zeby tak wyglądac w ciazy, a nie jak balon))
I nie martw się gorszymi dniami, bo u mnie też nastroje zmienne, w piątek pobeczałam się, bo nie potraflam zdecydować co kupic mamom, nawet z drogi musielismy zawrócic, bo powiedziałam, ze teraz to juz kosmzarnie wyladam i ze nigdzie nie pojade. Poryczałam do podusi w domciu, i jakos przeszło i w koncu pojechalismy...ale ile to nerwów mezulka kosztowalo....
I nie martw się gorszymi dniami, bo u mnie też nastroje zmienne, w piątek pobeczałam się, bo nie potraflam zdecydować co kupic mamom, nawet z drogi musielismy zawrócic, bo powiedziałam, ze teraz to juz kosmzarnie wyladam i ze nigdzie nie pojade. Poryczałam do podusi w domciu, i jakos przeszło i w koncu pojechalismy...ale ile to nerwów mezulka kosztowalo....
Asiu- bardzo seksowna z Ciebie mamusia, w koszulce wygladasz super, brzuszek bardzo zgrabny))
Basiu- bardzo promiennie wygladasz, brzunio sie ladnie prezentuje)) Tez bym chciala miec taki ekspresowy porod jak ta babka....
Rusaleczko - laseczka z Ciebie a brzuszek widac ze urosl - sliczny... Dniami gorszymi sie nie przejmuj, ja tez mam hustawki nastrojow starszne, jednego dnia wszytko mnie wnerwia i rycze a drugiego dostaje takiej glupawki ze nie moge przestac sie smiac....
Tez sobie musze fotki popstrykac...
Basiu- bardzo promiennie wygladasz, brzunio sie ladnie prezentuje)) Tez bym chciala miec taki ekspresowy porod jak ta babka....
Rusaleczko - laseczka z Ciebie a brzuszek widac ze urosl - sliczny... Dniami gorszymi sie nie przejmuj, ja tez mam hustawki nastrojow starszne, jednego dnia wszytko mnie wnerwia i rycze a drugiego dostaje takiej glupawki ze nie moge przestac sie smiac....
Tez sobie musze fotki popstrykac...
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Asiu ale z ciebie zgrabniusia mama i seksowna w tych koszulkach ;D ;D ;D ;D
Basiu twój brzuszek zachwycający ;D taka fajna piłeczka i tak jak piszą dziewczyny wcale nie widać żadnych krągłości nie mówiąc o grubych nogach. laska i tyle ;D
Rusałko ty jak zwykle szczupaczek i zawsze się zastanawiam jak ta twoja córeczka się tam mieści ;D ;D
A co do gorszych dni, to ja mam coś podobnego. Dostaję ni z tego ni z owego nagłych ataków płaczu, i cała rodzinka chodzi wtedy osłupiała, bo zawsze była ze mnie twarda sztuka ;D ;D ;D
Basiu twój brzuszek zachwycający ;D taka fajna piłeczka i tak jak piszą dziewczyny wcale nie widać żadnych krągłości nie mówiąc o grubych nogach. laska i tyle ;D
Rusałko ty jak zwykle szczupaczek i zawsze się zastanawiam jak ta twoja córeczka się tam mieści ;D ;D
A co do gorszych dni, to ja mam coś podobnego. Dostaję ni z tego ni z owego nagłych ataków płaczu, i cała rodzinka chodzi wtedy osłupiała, bo zawsze była ze mnie twarda sztuka ;D ;D ;D
Rusałko - ale zgrabna mamausia- i ciesz sie że brzuszek taki nieduży - nie będzie ci przeszkadzał i szybciej sie "wchłonie" - u nas Julienx miała mały brzuszek i teraz w 20 dni po porodzie jest płaska jak deska (chodzi o czywiście o brzuchol nie cycuchy ;D ;D ;D)!!!!!
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dzięki dziewczyny za miłe słowa odrazu buzia się usmiecha jest miło na duchu.
Rusałko jaka ty zgrabna. Jak bym Cię nie znała to bym pomyślała, że jesteś 5 miesiac u mnie mówią, że jestem w 8 to czyli niewielka róznica. Bardzo mi się podobaja Twoje zdjęcia sama je wykonujesz? Są bardzo interesujace taka sepia ładnie to wyglada
Basiu Ładnego masz gigancika i piękne długie włosy sama chcesz zapuszczać czy zabraniają Ci obcinać. Mnie moje czasem denerwują i chciałabym zetnąć a na to mój mężulek odpowiada masz rację zetnij wtedy nikt Cię nie zechce albo zetnij szybciej się odkocham.
Rusałko jaka ty zgrabna. Jak bym Cię nie znała to bym pomyślała, że jesteś 5 miesiac u mnie mówią, że jestem w 8 to czyli niewielka róznica. Bardzo mi się podobaja Twoje zdjęcia sama je wykonujesz? Są bardzo interesujace taka sepia ładnie to wyglada
Basiu Ładnego masz gigancika i piękne długie włosy sama chcesz zapuszczać czy zabraniają Ci obcinać. Mnie moje czasem denerwują i chciałabym zetnąć a na to mój mężulek odpowiada masz rację zetnij wtedy nikt Cię nie zechce albo zetnij szybciej się odkocham.
reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa Od razu mi lepiej - centymetrów mi naprawdę dużo wszędzie przybyło i marudze co i rusz że gruba jestem...mąż wtedy -" nie jesteś gruba tylko w ciąży" - ale generalnie na dłuzsze doły sobie nie pozwalam bo skupiam się na mysleniu o tym że już niebawem bedę mogła o siebie zadbać i rozpocząć walkę z wszelkimi nadmiarami a teraz i tak nie jestem w stanie nic na to poradzić...
Rusałko i Asiu - zazdroszczę bo na pewno z takimi zgrabniutkimi brzuszkami jest wam dużo łatwiej, co ja dzisiaj się nagimnastykowałam żeby wypilingować i wypumeksować stopy...normalnie już myslałam ze się poddam ale dzielnie walczyłam do końca
Rusałko i Asiu - zazdroszczę bo na pewno z takimi zgrabniutkimi brzuszkami jest wam dużo łatwiej, co ja dzisiaj się nagimnastykowałam żeby wypilingować i wypumeksować stopy...normalnie już myslałam ze się poddam ale dzielnie walczyłam do końca