reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Dziękujemy za tak mie słowa..pocieszjace,podtrzymujace na duchu, bo naprawdę czuję się zupełnie inaczej- szczególnie ostatnio- mam wrazenie, że puchę..piję za 30-stu..a prawie nic nie "oddaję"..do tego ciężko mi oddychać ..kijowe ostatni to moje samopoczucie :-[ Czuję się ostatnio jak olbrzymi sapiący wieloryb :D

reklama
a u mnie wczoraj nastapila rewolucja i nie dusze sie juz, a do tego przestaly bolec zebra ;D
dzidzia dala nura w czeluscie mojej miednicy dzieki czemu kiwam sie jeszcze bardziej jak chodze hehe, jezeli zanurkuje jeszcze bardziej to chyba juz nog nie bede mogla razem zestawic ;) ;) ;)

Sapiący wieloryb- dobre okreslenie Rusałko- zrobię sobie mały spacerek do sklepu i juz zipę jak głupia, co wiecej zaczeło mi przeszkadzać moje dwupoziomowe mieszkanie;/ jak juz zejde na dół, to do góry staram się dopiero wieczorem , a tak po wszystko gonię męża, gorzej jak jest w pracy.....

maz zrobil mi zdjecie z okna hehe :D
1305.jpg

Ale fajne zdjątko takie z innej perspektywy :p swoją drogą to już niedługo będą fotki zawartości ;D ;D ;D

dziewczynki macie sliczne brzuszki i takie duże zdjecia ktore teraz wkleiłam sa z poczatku 32 tyg teraz jestem w 34 i nikt mi nie wierzy ze niedługo urodze maluszka meżczyzne :laugh:

Agusia Twój brzuszek też sliczny - na pewno jeszcz nie taki uciążliwy i ja tam wierzę że w środku masz mężczyznę ;)

Agatko - niezla fotke Ci maz trzasnal:)))))Fajowy masz brzunio:)))))Ciesz sie nim, bo juz niedlugoooo ..Olafek bedzie z Wami:)))) ;)

Agusia
- ladny brzuszek - pileczka zgrabniutka :)

Agusia - brzunio bomba:)=- bardzo kształtna piłeczka:)

a mój mąż mi wczoraj powiedział, że nic sie nie zmieniłam..i wyglądam jakbym połknęła balonika:)..(ja dodałam, że "ciutkę" tego poszło też w bioderka..ale mąż nic nie widzi ;)

reklama
Do góry