reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Ja jakoś tez sobie nie wyobazam cesarki dziura w brzuchu blizna na całe zycie. Ale Agaciulka z jednej strony Ci zazdroszcze wiesz przynajmniej kiedy maluszek sie urodzi znasz już jego date urodzin i mniej wiecej godzine fajnie nie musisz sie przejmowac czy poznasz obajwy porodu co bedzie jak wtedy bedziesz sama czy dam rade przec itd. No poprostu pozazdroscić no to w sobotę zobaczysz swoja dziecinę :)

reklama
hehehehe no agatatje w toalecie a ja (mąż) wklejam zdjecie przed chwilą zrobione, tylko ciiiiiiiiiiii.... bo Agatatje nic nie wie :D

agatka01.jpg

Ha ha widze, ze zdradliwego ma Agatatje mezulka - ale slodka to zdradliwosc , bo zdjatko super ;) 109 cm (o ile sie nie myle) w pelnej okazalosci ;D

106 cm :D
wlasnie demonstrowalam jak mi sie brzuch trzesie przy ruchach dzidzi ;D

Haha ale bebzonik, ale muszę przyznać, że na każdym zdjęciu ciążowym masz taką błogą minę.......... ;D ;D ;D ;D

Agagatje jak zwykle uroczo:)! i w takim - błogostanie;)

a to mieszkanko Klaudysi:)!

beztytuu0dj.jpg

Kurcze, Rusałko, ale masz śliczny, malutki brzuszek (choć przyznaję, od ostatniego zdjęcia progres jest)

Ty to po porodzie będziesz sie prosto na wybieg nadawała :) Tylko pozazdrościć!

Rusałko masz jak zwykle bardzo ładny i kształtny brzuszek ;D i śmisznie że już ci sie włączyło odliczanie do porodu. Chyba dziwnie tak dokładnie wiedzieć kiedy ;D ;D ;D

śliczny brzuńcio Rusałko i widzę, że suwaczek już przestawiony ;D, tak w ogóle to ja mialam tak tydzień po Tobie rodzić zgodnie z pierwotnym suwaczkiem, to co nastawię się na 14 czerwiec ;)

reklama
Agatko - sliczne zdjecia i taka mama szczesliwa:))))))I kolejny raz napisze ze jestes super fotogeniczna!!!:)) :) :) :)

Rusalko - piekny brzunio, widac ze urosl od ostatniego zdjecia...no i koncowe odliczanie:))))))

Musze sobie tez zrobic czarno-biale zdjatko...

Do góry