reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

a ja nie widzialam nowych brzuszków..cos mi do połowy fotki pokazuje:/..ech..nie odpuszę kompowi!:):)

reklama
Kurcze Ania76 ale z ciebie szczypiorek - tylko pozazdroscic takiego zgrabnego brzuszka. Ja bym sie w kazdym badz razie z checia zamienila ;) zamiast chodzic z taka pileczka co sie ze wszystkich ciuchow wymyka (choc to moja wina bo procz jednych jeansow nie mam nic ciazowego :)).

Pozwolę się wtrącić...śledzę was na bierząco,macie piękne brzucholki i cudownie wam w ciązy! U nas miesiąc wcześniej ale też jest co oglądać :) OluK jeśli Agaciulka nie chce pisać o tym dlaczego cesarka,to z tego co pamietam baaardzo długo czekała na dzieciątko i dlatego chce aby szybko i bez stresu przyszło na świat i nic mu sie nie stało,to zrozumiałe...

OluP dziekuję za info o Agaciulce, ale ja uważam że cesarka to takie wyrwanie Maleństwa ze swojego środowiska i lepiej dla niego jak sam zacznie czuć chęc wyjścia i przychodzi wszystko naturalnie...a tak Maluszek jest "w szoku" że już go nie ma w ciepłym przytulnym brzuszku.....ale to jest moje zdanie.

Agaciulka,nie ma za co :) Rozumiem czemu podjełaś taka decyzję,ja co prawda bronic się będę przed cesarką rękami i nogami,ale po tym co przeszłaś masz prawo decydować jak ma przyjść na świat twoje wyczekane maleństwo! pozdrawiam :)

Ola.K pisze:
OluP dziekuję za info o Agaciulce, ale ja uważam że cesarka to takie wyrwanie Maleństwa ze swojego środowiska i lepiej dla niego jak sam zacznie czuć chęc wyjścia i przychodzi wszystko naturalnie...a tak Maluszek jest "w szoku" że już go nie ma w ciepłym przytulnym brzuszku.....ale to jest moje zdanie.
Równie wielkim szokiem jest dla dziecka przeciskanie się przez drogi rodne Olu ;) Jest to cięzkie zadanie nie tylko dla mamy ;)
Ja - mimo, że dopiero się będziemy starać - już wiem, że będę mieć cesarkę :) Nie mogę rodzić naturalnie, ponieważ mam poważną wadę wzroku i muszę unikać wszelkich wysiłkowych, podnoszących ciśnienie "rzeczy" ;)

Ps. Macie piękne brzuszki dziewczyny :D Podglądam Was od początku - rośniecie jak na drożdżach - pięknie!!! :D
Już się nie mogę doczekać dnia, w którym się dowiem, że pod sercem zamieszkało moje maleństwo :)

malaga, nie bój się, spokojnie można mieć drugie dziecko po cesarce :) Ja termin cesarki wczoraj ustaliłam na 20 maja !!!!!

reklama
Do góry