reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

"Becikowe w wysokości 1 tys. zł otrzymają, niezależnie od dochodu, wszystkie matki, jeśli zaś dochód w rodzinie nie przekracza 504 zł, zasiłek z tytułu urodzenia dziecka wyniesie nawet 2 tys. zł."

Mysle, ze to was zainteresuje...

reklama
Witaj kwiat00 - ja mam termin na 29 V więc niedługo po tobie :)
Fajnie, że jest nas coraz więcej, ja też się niedawno dołączyłam i staram się być dość aktywna na tym forum. Myślę, że na prawdę warto bo to jest taka nasza "grupa wsparcia". Mam nadzieję, że się będziesz często pojawiać. Gratuluję maleństwa.

Jak już gdzieś tam pisałam - będę miała najprawdopodobniej synka o imieniu Błażej (to wybór mojego ośmiolatka Piotrka) :-)

Witajcie przyszłe mamuśki!!! dziekuje za miłe przywitanko  :)
Wczoraj byłam u lekarza i potwierdził że z naszym bąbelkiem jest wszystko dobrze, 19 t.c., dostaliśmy zdjęcie z usg hihi, ale nie znamy jeszcze płci. Niestety jakiś czas temu gin stwierdził u mnie przodujące łożysko i wczorajsze badanie potwierdziło tą sytuacje, ja mam nadzieje że łożysko wróci jeszcze na swoje miejsce. Póki co mam dużo odpoczywać, dbać o siebie i bąbelka.
A co najważniejsze dziś chyba poczułam pierwsze ruchy (wg lekarza miały to być jakies delikatne bąbelki w brzuszku i coś takiego właśnie czuje) i chciałam się z Wami tym podzielić.
Buziaczki

reklama
Do góry