reklama
magdusia777
Zaciekawiona BB
Biedronka Duphaston biorę z powodu tyłozgięcia macicy, ale na ostatnim badaniu lekarz mówił, że już w porządku a pomimo tego kazał brać do pierwszych ruchów dziecka. Biorę dwa razy dziennie chociaż wcześniej mówił, żeby brać nawet trzy. Brałam dwie bo i tak oprócz tego zażywam inne tabletki np. żelazo, witaminy i kwas foliowy i nie chciałam sobie przeciążać wątroby.
dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie duphastonu...mam nadzieję,ze w piątek powie mi,ze to już koniec z tymale wiecie co dziewczyny już w pierwszej ciaży poczyniłam pewne obserwacje))przez cale życie nie wzięłam tyle leków co w ciąży...i nie mówię tylko o tym,że ciązgle jakieś witaminki,ale inne realanium,fenoterol,detralex,duphaston....i mnóstwo innych...pod koniec pierwszej ciąży to byłam obłożona tabletkami jak moja babciapozdrawiam Was i oby nasze obecne ciąże wyglądały nieco inaczej)))
gunia, kup sobie ciazowe rajstopki. Ja takie mam z H&M. Sa super. Nie obciskaja ani troszke i mysle, ze bedzie tak jeszcze dluugo, nawet przy ogromnym brzuszku, bo sa z super materialu i fajnie na brzuchu skrojone. Kosztowaly (o ile dobrze pamietam) 29 zl...
jakby co polecam stronkę http://www.youngnutrition.net Można się zapisać i fajny kalendarz ciąży jest.
reklama