reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

no bo mi też się podoba chociaż szkoda że jest podzielony na 10 części :/ a co do tych wycieków to zastanawiam się czy to nie jest spowodowane podwyższonym poziomem prolaktyny. Ja przez jakiś czas miałam takie coś nawet przed ciążą.

reklama
No troche dziwne te 10 czesci... Zobaczymy czy bedzie dobrze miesiacami przeskakiwalo...
A te plamki to zobaczymy co jutro lekarz powie... Jestem pelna obaw co powie, bo jestem naprawde strasznie slaba i zastanawiam sie co z bąbelkiem, a poza tym chcialam wrocic na uczelnie, dojezdzac samochodem (prowadzic go) i nie wiem czy lekarz na to pozwoli :(

ja byłam dzisiaj u lekarza i z tego wszystkiego zapomniałam się go spytać o te piersi :/ Ale powiedział że wszystko jest OK i w czwartek mam USG :)

LILITH pisze:
A+T daj znac jak wrocisz od gina!!!!:)
Wiesci w watku o usg.
O piersi pytalam i najpierw lekarz stwierdzil, ze sie juz siara wydziela, a potem kazal mi przez 3 dni obserwowac ile pije i ile siusiam i kazal nie pic wiecej niz 2 litry dziennie, ale o co chodzi i dlaczego mam to obserwowac to nie wiem. W ogole wkurzona jestem na gina (szczegoly w watku usg)

No czytalam wlasnie...daj spokuj tez bym sie wkorzyla...poszukaj moze innego bo szkoda pieniedzy i twoich nerwow!!!

hmmm...cześc dziewczyny...w zasadzie nie potrafię się tym w ogóle posłużyc,więc nie bardzo wiem co robię,ale kit tam...też będę majową mamusią...termin mam na 26 maja:)a co do siary,którą macie to mi też bardzo wcześnie leciała w piątym miesiącu plamy były po prostu olbrzymie,ale najczęściej wtedy,kiedy we śnie po prostu ścisnęłam którąś pierś...moja pani doktor nie martwiła się,ze w 4 miesiacu już siarę mam:)tylko,że od 5 miesiąca brałam leki przeciw skurczowe,ale to nie miało chyba nic wspólnego,zresztą nie wiem...nia ma się co martwic...też tak miałam i moja kluseczka teraz sobie słodko śpi,więc wszystko było w porządku:)))pozdrawiam Was wszystkie:)

reklama
Do góry