reklama
Lista majowych mamuskie wrasta,milutko.Przykro mi,ze Maziusia starcila maluszka,smutno sie robilo od razu pomyslam o swoim i jak czlowiek ma jakies dolegliwoaci odrazumysli o najgorszym,ale juz w przyszlym tygodniu 14 tydzien wiec powinno byc juz bezpiecznie.
Buziakimoje mile,tak na chwilke agladnelam wracam do pracy,bede pozniej
Buziakimoje mile,tak na chwilke agladnelam wracam do pracy,bede pozniej
Znow jutro czwartek, a pojutrze piatek i wiele z nas przeskakuje na nastepny tydzien
A ja mam od wczoraj wrazenie, ze czuje kopniaczki, ale nie mam pojecia czy to to, bo czuje takie jakby mini skurcze macicy w konkretnych, malych miejscach. Tak jak czasem miesnie skacza - znacie na pewno to uczucie, ale ja czuje tylko jeden taki przeskok i koniec Podobno od 14 tc macica moze zaczac sie kurczyc, by przystosowywac sie do porodu - moze to to, a nie ruchy...
A ja mam od wczoraj wrazenie, ze czuje kopniaczki, ale nie mam pojecia czy to to, bo czuje takie jakby mini skurcze macicy w konkretnych, malych miejscach. Tak jak czasem miesnie skacza - znacie na pewno to uczucie, ale ja czuje tylko jeden taki przeskok i koniec Podobno od 14 tc macica moze zaczac sie kurczyc, by przystosowywac sie do porodu - moze to to, a nie ruchy...
A+T ja sie juz obcykalam jak to jest z tymi ruchami i za jakis tydzien bede juz wypatrywac
Od 16 tygodnia mozna poczuc tym bardziej jak sie jest np szczuplym albo juz sie rodzilo!wiekszosc znajomych poczula miedzy 16 a 18 wiec ty juz mozesz wypatrywac to takie motylko i w brzuszku (ponizej pepka) laskotanie np albo jakby i sie cos w brzuszku mielilo Najlepiej polozyc sie wieczorkiem do lozeczka po papu i wczuwac w organizm Ja jutro zaczynam juz/dopiero 15 tydzien i mam nadzieje ze do 3 tygodniu poczuje dzidzie
Od 16 tygodnia mozna poczuc tym bardziej jak sie jest np szczuplym albo juz sie rodzilo!wiekszosc znajomych poczula miedzy 16 a 18 wiec ty juz mozesz wypatrywac to takie motylko i w brzuszku (ponizej pepka) laskotanie np albo jakby i sie cos w brzuszku mielilo Najlepiej polozyc sie wieczorkiem do lozeczka po papu i wczuwac w organizm Ja jutro zaczynam juz/dopiero 15 tydzien i mam nadzieje ze do 3 tygodniu poczuje dzidzie
Ja tez pierwszych ruchow nie moge sie doczekac,czas tak szybko ucieka ostatnio glubie cos dni,a co do rozpoczecia nastepnego tygodnia to powiem wam,ze na suwakczku mam ze jutro,ale jak pamietam polozna cos mowila,ze dzidzi w sobote konczy tydzien nastepny,juz sam nie wiem jak to liczyc,aby sie nie pogubic licze poprstu jak normalny tydzien : : :
Juz niedlugo dziewczyny bedziecie pierwszymi,ktore poczuja te wspaniale ruchy,musi to byc niesamowite,bo wiel kobiet po porodzie mowi,ze tego im najbardziej brakuje ;D
Juz niedlugo dziewczyny bedziecie pierwszymi,ktore poczuja te wspaniale ruchy,musi to byc niesamowite,bo wiel kobiet po porodzie mowi,ze tego im najbardziej brakuje ;D
Wlasnie skonczylismy przemeblowanie nowego pokoju, fiu. Zmachana jestem, przez caly dzien bardzo malo lezalam... Ale pokoj wyglada duzo lepiej . Jest jeszcze kupa rzeczy do zrobienia, ale na to mam czas jutro i jeszcze pozniej...
reklama