reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

O nie!! Koniec baby wszystko będzie ok, musimy w to wierzayc inaczej nasze dzidzie odczują to!!!!!!!!! A więc wszystko będzie w jak najlepszym porządku :)

reklama
Gosiex dokladnie!!! ja tez uwazam ze trzeba juz zaczac myslec pozytywnie!! co ma byc to bedzie! i lepiej cieszyc sie z tej ciazy niz ciagle sie martiwc!!! :):)

Lilith wszystko się zgadza z moim suwaczkiem. Termin porodu to 9 maj. Oczywiście znając życie będzie pewnie później tak jest z pierwsza ciążą ale to nie reguła. :) Dziewczynki trzymajcie kciuki moja mama właśnie dzisiaj ma operacje.

Nadiaw trzymamy kciuki.
A jesli chodzi o moje objawy to mialam plamienie brazowe i bol podbrzusza jak w czasie miesiaczki.
Strasznie sie boje. Najgorsza jest ta niepewnosc. Dzis ide jeszcze na badanie krwi.
Staram sie myslec pozytywnie, ale lezenie samemu w domu w tym nie pomaga.
Trzymajcie kciuki i pomodlcie sie za nasze malenstwo :(

Na pewno wszystko będzie ok A+T+?, a pomodlić się nie zaszkodzi :) Ja też się cały czas martwie i już mam dosyć martwienia. Więc dzisiaj rano postanowiłam głaskać się zawzięcie po brzuszku i rozmawiać z naszą fasolką. Mamy już imię dla dziewczynki. Wiem, że to może "przynieść pecha", ale co tam, nie mogę się powstrzymać ;D

a+t ja tez tak mialam ale to bylo akurat plamienie i mplantacyjne...i sama niewiem juz czy to bylobrazowe czy rozowe...wkazdym razie bylo tego tak malo w sluzie ze ciezko bylo okreslic...i przeszlo po 1 luteinie! i pamietaj ze nie jestes sama!! ja tez jestem sama w domu...i leze...teraz juz dosc czesto wstaje ale wczesniej byla meka:(
Nadiaw trzymamy kciuki!!!i nie chodzilo mi dokladnie o suwaczek ale o termin!!bo ten z noworodka zle liczyl dlatego podalam inna normalna stronke!!
Gosiex ja nie uwazam ze to moze zaszkodzic...moj maz sie wita z fasolka itd...trzeba byc dobrej mysli!!!!:)

A+T+? pomodlę się za maleństwo i dodam nutkę optymizmu - Twój organizm nie odrzucił maleństwa walczy to bardzo dobry znak musisz wierzyć, że będzie dobrze.  

reklama
Do góry