reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

O nie!! Koniec baby wszystko będzie ok, musimy w to wierzayc inaczej nasze dzidzie odczują to!!!!!!!!! A więc wszystko będzie w jak najlepszym porządku :)

reklama
Gosiex dokladnie!!! ja tez uwazam ze trzeba juz zaczac myslec pozytywnie!! co ma byc to bedzie! i lepiej cieszyc sie z tej ciazy niz ciagle sie martiwc!!! :):)

Lilith wszystko się zgadza z moim suwaczkiem. Termin porodu to 9 maj. Oczywiście znając życie będzie pewnie później tak jest z pierwsza ciążą ale to nie reguła. :) Dziewczynki trzymajcie kciuki moja mama właśnie dzisiaj ma operacje.

Nadiaw trzymamy kciuki.
A jesli chodzi o moje objawy to mialam plamienie brazowe i bol podbrzusza jak w czasie miesiaczki.
Strasznie sie boje. Najgorsza jest ta niepewnosc. Dzis ide jeszcze na badanie krwi.
Staram sie myslec pozytywnie, ale lezenie samemu w domu w tym nie pomaga.
Trzymajcie kciuki i pomodlcie sie za nasze malenstwo :(

Na pewno wszystko będzie ok A+T+?, a pomodlić się nie zaszkodzi :) Ja też się cały czas martwie i już mam dosyć martwienia. Więc dzisiaj rano postanowiłam głaskać się zawzięcie po brzuszku i rozmawiać z naszą fasolką. Mamy już imię dla dziewczynki. Wiem, że to może "przynieść pecha", ale co tam, nie mogę się powstrzymać ;D

a+t ja tez tak mialam ale to bylo akurat plamienie i mplantacyjne...i sama niewiem juz czy to bylobrazowe czy rozowe...wkazdym razie bylo tego tak malo w sluzie ze ciezko bylo okreslic...i przeszlo po 1 luteinie! i pamietaj ze nie jestes sama!! ja tez jestem sama w domu...i leze...teraz juz dosc czesto wstaje ale wczesniej byla meka:(
Nadiaw trzymamy kciuki!!!i nie chodzilo mi dokladnie o suwaczek ale o termin!!bo ten z noworodka zle liczyl dlatego podalam inna normalna stronke!!
Gosiex ja nie uwazam ze to moze zaszkodzic...moj maz sie wita z fasolka itd...trzeba byc dobrej mysli!!!!:)

A+T+? pomodlę się za maleństwo i dodam nutkę optymizmu - Twój organizm nie odrzucił maleństwa walczy to bardzo dobry znak musisz wierzyć, że będzie dobrze.  

reklama
Do góry