reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

hej! moje słoneczko tez będzie chyba majowe bo termin mam na 1-3 maj wiec wszystko sie może zdarzyć:)Bardzo sie ciesze ze jestem w ciąży i ze mogę calemu światu o tym powiedzieć:)czuje sie na razie nieźle, trochę senna ale to ponoć normalne:)gratuluje wszystkim przyszłym mamom i tym które ciesza sie juz swoimi pociechami tak naprawdę:)ja jeszcze trochę musze poczekać ale ten czas tak szybko leci...:)
Pozdrawiam

reklama
Gochna nie zamartwiaj się na zapas i marsz do lekarza. Witam pozostałe majowe mamusie, coraz więcej nas i dobrze będziemy mieć o czym plotkować. Wiecie ja bym już chciała powiedzieć o ciązy ale postanowiłam się wstrzymać do 3 miesiąca o ile wcześniej nie będzi ewidać. Chociaż brzusiu wcale nie jest taki duży tylko te ogromne piersi. Mam wrażenie że dzieci w szkole na ich temat plotkują :D :D :D Albo to moje przewrażliwienie

Nadiaw my tez tak postanowilismy!! szczegolnie po 1 ciazy!:( ale dzis powiem tcie bo przed nim nie ukryje...nie chodzi o to ze brzuszek mi rosnie ale o to ze wie ze cos sie dzieje ze musze lezec w lozku i sie zamartwia!!
no to mowie mu dzis...zobaczymy :)
A co ty myslisz o tym by zalozyc juz galerie brzuszkow?? wsumie jest sie juz czym pochwalic i z kazdym miesiace bedzie czym wiecej :):) ja np wiem ze nie ukryje po sobie chyba do tego 3 miesiaca...choc zobaczymy bo zas schudlam...choc brzuszek nie :)

LILITH >>> po Luteinie brzuch przestaje boleć, bo jak ja ją wziełam to pierwszego dnia okresu jeszcze mnie trochę bolał ale drugiego i następnego już w ogóle. A pytałam na innym forum i jakaś dziewczyna mi napisała że Luteina nie fałszuje wyniku testu ciążowego więc jednak "poleciała" moja fasolka z ktorej już się tak cieszyłam... :( jeszcze się pocieszałam na początku że nie lecą mi skrzepy z krwi więc wszystko jest w porządku ale jednak... test pokazał swoje a ten nabłonek o którym pisałam wczesnij cos znaczył...
jeszcze rano po zjedzeniu śniadania trochę mnie "naciąga" ale myslę że to siedzi w psychice bardziej, a nie w macicy... :(

Gochna...nawet niewiesz jak mi przykro...a ja mezowi opowiadalam jak lubisz i te chipsy i nabialu nie...tak jak ja...strasznei mnie to zasmucilo a ja teraz strasznie placzlia jestem :(:(:(

nie przejmu się tak Lilith, widocznie tak musiało być i już...

a w sumie może i dobrze że tak się stało bo mam teraz z rodzicami w domu takie jazdy że szok, lepiej jak poleciała tak wczesna ciąża, bo gdybym zobaczyła fasoleczke z serduszkiem na usg i wtedy to by się stało to ja bym tego nie przeżyła...

trzymaj się ciepło :*

HMM A CZEMU TAK SIE PRZEJMUJESZ RODZICAMI? jestes w moim wieku? bo moja mama jest niezadowolona z dzidzi :( ale co tam!!! ja jestem a to najwazniejsze!!!

O kurczę ale smutno tu dzisiaj, tak mi przykro Gochna :-[ A ja mam dzisiaj takiego doła, że hoho. Nie wiem dlaczego. Ciąglę się martwię o dzidzię, ze coś się stanie. Oj buuuuuuu. Już koniec, już mi przeszło, musze myśleć optymistycznie :p

reklama
Gosiex no wlasnie ja dzis tez tak mam i wczoraj...niewiem czemu skoro wszystko jest oki ....
w dodatku takiego apetytu dostalam ze szok!!! nic tylko bym zarla i zarla...mimo iz mnie dzis meczyly nudnosci! :):)
a co tu wogole takie pustki?? strasznie malo piszecie...ja nawet na innych forach majowka napisalam by tu tez wpadaly...i nic :(:(
bo wiesz...na innych to ich strasznie duzo...a tu takie smutki :(

Do góry