reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

hej! moje słoneczko tez będzie chyba majowe bo termin mam na 1-3 maj wiec wszystko sie może zdarzyć:)Bardzo sie ciesze ze jestem w ciąży i ze mogę calemu światu o tym powiedzieć:)czuje sie na razie nieźle, trochę senna ale to ponoć normalne:)gratuluje wszystkim przyszłym mamom i tym które ciesza sie juz swoimi pociechami tak naprawdę:)ja jeszcze trochę musze poczekać ale ten czas tak szybko leci...:)
Pozdrawiam

reklama
Gochna nie zamartwiaj się na zapas i marsz do lekarza. Witam pozostałe majowe mamusie, coraz więcej nas i dobrze będziemy mieć o czym plotkować. Wiecie ja bym już chciała powiedzieć o ciązy ale postanowiłam się wstrzymać do 3 miesiąca o ile wcześniej nie będzi ewidać. Chociaż brzusiu wcale nie jest taki duży tylko te ogromne piersi. Mam wrażenie że dzieci w szkole na ich temat plotkują :D :D :D Albo to moje przewrażliwienie

Nadiaw my tez tak postanowilismy!! szczegolnie po 1 ciazy!:( ale dzis powiem tcie bo przed nim nie ukryje...nie chodzi o to ze brzuszek mi rosnie ale o to ze wie ze cos sie dzieje ze musze lezec w lozku i sie zamartwia!!
no to mowie mu dzis...zobaczymy :)
A co ty myslisz o tym by zalozyc juz galerie brzuszkow?? wsumie jest sie juz czym pochwalic i z kazdym miesiace bedzie czym wiecej :):) ja np wiem ze nie ukryje po sobie chyba do tego 3 miesiaca...choc zobaczymy bo zas schudlam...choc brzuszek nie :)

LILITH >>> po Luteinie brzuch przestaje boleć, bo jak ja ją wziełam to pierwszego dnia okresu jeszcze mnie trochę bolał ale drugiego i następnego już w ogóle. A pytałam na innym forum i jakaś dziewczyna mi napisała że Luteina nie fałszuje wyniku testu ciążowego więc jednak "poleciała" moja fasolka z ktorej już się tak cieszyłam... :( jeszcze się pocieszałam na początku że nie lecą mi skrzepy z krwi więc wszystko jest w porządku ale jednak... test pokazał swoje a ten nabłonek o którym pisałam wczesnij cos znaczył...
jeszcze rano po zjedzeniu śniadania trochę mnie "naciąga" ale myslę że to siedzi w psychice bardziej, a nie w macicy... :(

Gochna...nawet niewiesz jak mi przykro...a ja mezowi opowiadalam jak lubisz i te chipsy i nabialu nie...tak jak ja...strasznei mnie to zasmucilo a ja teraz strasznie placzlia jestem :(:(:(

nie przejmu się tak Lilith, widocznie tak musiało być i już...

a w sumie może i dobrze że tak się stało bo mam teraz z rodzicami w domu takie jazdy że szok, lepiej jak poleciała tak wczesna ciąża, bo gdybym zobaczyła fasoleczke z serduszkiem na usg i wtedy to by się stało to ja bym tego nie przeżyła...

trzymaj się ciepło :*

HMM A CZEMU TAK SIE PRZEJMUJESZ RODZICAMI? jestes w moim wieku? bo moja mama jest niezadowolona z dzidzi :( ale co tam!!! ja jestem a to najwazniejsze!!!

O kurczę ale smutno tu dzisiaj, tak mi przykro Gochna :-[ A ja mam dzisiaj takiego doła, że hoho. Nie wiem dlaczego. Ciąglę się martwię o dzidzię, ze coś się stanie. Oj buuuuuuu. Już koniec, już mi przeszło, musze myśleć optymistycznie :p

reklama
Gosiex no wlasnie ja dzis tez tak mam i wczoraj...niewiem czemu skoro wszystko jest oki ....
w dodatku takiego apetytu dostalam ze szok!!! nic tylko bym zarla i zarla...mimo iz mnie dzis meczyly nudnosci! :):)
a co tu wogole takie pustki?? strasznie malo piszecie...ja nawet na innych forach majowka napisalam by tu tez wpadaly...i nic :(:(
bo wiesz...na innych to ich strasznie duzo...a tu takie smutki :(

Do góry