reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

witaj Gosiek!!! to ja AIOWA!!! :):) jak milo ze do nas przyszlas!! jak sei czujesz?? no i oczywiscie wpisuje cie na liste!!

reklama
Jak tam Wasze mdlosci? Ja dzis caly dzien jestem ble. Niby jestem glodna, ale na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze. Apetytu nie mam na nic. No, moze zjadlabym placek (bede miala okazje, bo rodzice przyjezdzaja w odwiedziny) ;)

oj co do moich dlosci to pozadnych jednak zas dostalam po poludniu...szok...mialam ochotke znow na spagetti ale jeden widelec wystarczyl ze szarpalo mna przez 15 min i to non stop...:( tez jeszcze nic nie jadlam:( boje sie...:(

witajcie. Moje mdłości przeszły, ale wczoraj było okropnie wymiotowałam i całą noc nie spałam tak się mi kręciło w głowie. Mam nadzieje że to się więcej nie powtórzy. Byłam dzisiaj u mamy w szpitalu i widziałam kilka kobiet które są w ciąży ale z powodu wymiotowania muszą leżeć w szpitalu

Ojej bidulki!!! :( ja naszczescie nie wymiotuje...ale szarpie mna nieziemsko...odrazu sie odechciewa jesc:( ja zawsze lapie apetyt na noc...i wlasnie babunia zrobila mi szyneczke pieczona i zjem ja z buraczkami :)

Ja to dzisiaj przygotowałam obiad. Upiekłam miesko na grillu, warzywka poddusiłam i do tego pieczone kartofelki mniam, mniam. Ale zauważyłam jedną dziwną rzecz, że jak robię sie głodna to strasznie mnie mdli, więc zaraz muszę zjeść, cóż dzidzia domaga się jedzonka ;D

no tak ja tez to zauwazylam!!! ale jak probuje wziasc cos do buzi i ugryze to zaczyna mna szrpac....:(:(
wiec zawsze duzo pije...a i tak mnie suszy wiec to nie sprawia mi klopotu...i jak niemam pustego zoladka to czuje sie super!!!jedynie to czasem mnie w glowie sie kreci ale tak to jest super...naprawde!!

jesli o mnie chodzi to caly dzien mnie mdli obojetnie czy cos zjem czy nie, ale teraz jest okropnie! :( gotowalam dzis obiad i nie umialam patrzec na to co gotuje, az wkoncu moja druga połówka musiala dokonczyc, bo jeszcze troche i ubarwilabym obiad sniadaniem. :D teraz pije herabtke i chyba troche lepiej. Ale biorąc pod uwage ze jeszcze ani razu nie wymiotowałam to chyba jeszcze to przede mna. pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie majowe :)

Najbardziej śmieszy mnie fakt, że tak bardzo czekam na to żyganie, że aż głupio się czuję ;D Tak jakby miało to potwietdzić że jestem ciąży i wszystko idzie po dobrej myśli :p

reklama
Gosiex powiem ci ze jak ja niemam mdlosci rano lub nie jest tak jak wczesniej to odrazu sie martwie...i wyczekuje wymiotow i wszystkiego...bo przeciez moze niema fasolki...bo cos sie z nia stalo...a potem mysle...ty gluptasie widzialas te 7mm i wyobraz sobie jakie to juz jest duze!! biore sie w garsc i znow wszystko jest kolorowe!!
a mnie czasem cos jajniki zas pobolewaja troszke sie martwie...no i plecki znow :(:( oby bylo oki!! :):)
i wlasnie mezus dawal znac ze jedzie szyneczka!!
aha mnie denerwuje zapach alkoholu...piwa wodki wina...czegokolwiek...dlatego teraz moj luby niemoze nawet dac skromnego buziaka jak pil piwko :)

Do góry