reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

witaj Gosiek!!! to ja AIOWA!!! :):) jak milo ze do nas przyszlas!! jak sei czujesz?? no i oczywiscie wpisuje cie na liste!!

reklama
Jak tam Wasze mdlosci? Ja dzis caly dzien jestem ble. Niby jestem glodna, ale na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze. Apetytu nie mam na nic. No, moze zjadlabym placek (bede miala okazje, bo rodzice przyjezdzaja w odwiedziny) ;)

oj co do moich dlosci to pozadnych jednak zas dostalam po poludniu...szok...mialam ochotke znow na spagetti ale jeden widelec wystarczyl ze szarpalo mna przez 15 min i to non stop...:( tez jeszcze nic nie jadlam:( boje sie...:(

witajcie. Moje mdłości przeszły, ale wczoraj było okropnie wymiotowałam i całą noc nie spałam tak się mi kręciło w głowie. Mam nadzieje że to się więcej nie powtórzy. Byłam dzisiaj u mamy w szpitalu i widziałam kilka kobiet które są w ciąży ale z powodu wymiotowania muszą leżeć w szpitalu

Ojej bidulki!!! :( ja naszczescie nie wymiotuje...ale szarpie mna nieziemsko...odrazu sie odechciewa jesc:( ja zawsze lapie apetyt na noc...i wlasnie babunia zrobila mi szyneczke pieczona i zjem ja z buraczkami :)

Ja to dzisiaj przygotowałam obiad. Upiekłam miesko na grillu, warzywka poddusiłam i do tego pieczone kartofelki mniam, mniam. Ale zauważyłam jedną dziwną rzecz, że jak robię sie głodna to strasznie mnie mdli, więc zaraz muszę zjeść, cóż dzidzia domaga się jedzonka ;D

no tak ja tez to zauwazylam!!! ale jak probuje wziasc cos do buzi i ugryze to zaczyna mna szrpac....:(:(
wiec zawsze duzo pije...a i tak mnie suszy wiec to nie sprawia mi klopotu...i jak niemam pustego zoladka to czuje sie super!!!jedynie to czasem mnie w glowie sie kreci ale tak to jest super...naprawde!!

jesli o mnie chodzi to caly dzien mnie mdli obojetnie czy cos zjem czy nie, ale teraz jest okropnie! :( gotowalam dzis obiad i nie umialam patrzec na to co gotuje, az wkoncu moja druga połówka musiala dokonczyc, bo jeszcze troche i ubarwilabym obiad sniadaniem. :D teraz pije herabtke i chyba troche lepiej. Ale biorąc pod uwage ze jeszcze ani razu nie wymiotowałam to chyba jeszcze to przede mna. pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie majowe :)

Najbardziej śmieszy mnie fakt, że tak bardzo czekam na to żyganie, że aż głupio się czuję ;D Tak jakby miało to potwietdzić że jestem ciąży i wszystko idzie po dobrej myśli :p

reklama
Gosiex powiem ci ze jak ja niemam mdlosci rano lub nie jest tak jak wczesniej to odrazu sie martwie...i wyczekuje wymiotow i wszystkiego...bo przeciez moze niema fasolki...bo cos sie z nia stalo...a potem mysle...ty gluptasie widzialas te 7mm i wyobraz sobie jakie to juz jest duze!! biore sie w garsc i znow wszystko jest kolorowe!!
a mnie czasem cos jajniki zas pobolewaja troszke sie martwie...no i plecki znow :(:( oby bylo oki!! :):)
i wlasnie mezus dawal znac ze jedzie szyneczka!!
aha mnie denerwuje zapach alkoholu...piwa wodki wina...czegokolwiek...dlatego teraz moj luby niemoze nawet dac skromnego buziaka jak pil piwko :)

Do góry