reklama
Jak tam Wasze mdlosci? Ja dzis caly dzien jestem ble. Niby jestem glodna, ale na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze. Apetytu nie mam na nic. No, moze zjadlabym placek (bede miala okazje, bo rodzice przyjezdzaja w odwiedziny)
witajcie. Moje mdłości przeszły, ale wczoraj było okropnie wymiotowałam i całą noc nie spałam tak się mi kręciło w głowie. Mam nadzieje że to się więcej nie powtórzy. Byłam dzisiaj u mamy w szpitalu i widziałam kilka kobiet które są w ciąży ale z powodu wymiotowania muszą leżeć w szpitalu
G
Gosiex
Gość
Ja to dzisiaj przygotowałam obiad. Upiekłam miesko na grillu, warzywka poddusiłam i do tego pieczone kartofelki mniam, mniam. Ale zauważyłam jedną dziwną rzecz, że jak robię sie głodna to strasznie mnie mdli, więc zaraz muszę zjeść, cóż dzidzia domaga się jedzonka ;D
no tak ja tez to zauwazylam!!! ale jak probuje wziasc cos do buzi i ugryze to zaczyna mna szrpac....
wiec zawsze duzo pije...a i tak mnie suszy wiec to nie sprawia mi klopotu...i jak niemam pustego zoladka to czuje sie super!!!jedynie to czasem mnie w glowie sie kreci ale tak to jest super...naprawde!!
wiec zawsze duzo pije...a i tak mnie suszy wiec to nie sprawia mi klopotu...i jak niemam pustego zoladka to czuje sie super!!!jedynie to czasem mnie w glowie sie kreci ale tak to jest super...naprawde!!
jesli o mnie chodzi to caly dzien mnie mdli obojetnie czy cos zjem czy nie, ale teraz jest okropnie! gotowalam dzis obiad i nie umialam patrzec na to co gotuje, az wkoncu moja druga połówka musiala dokonczyc, bo jeszcze troche i ubarwilabym obiad sniadaniem. teraz pije herabtke i chyba troche lepiej. Ale biorąc pod uwage ze jeszcze ani razu nie wymiotowałam to chyba jeszcze to przede mna. pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie majowe
G
Gosiex
Gość
Najbardziej śmieszy mnie fakt, że tak bardzo czekam na to żyganie, że aż głupio się czuję ;D Tak jakby miało to potwietdzić że jestem ciąży i wszystko idzie po dobrej myśli
reklama
Gosiex powiem ci ze jak ja niemam mdlosci rano lub nie jest tak jak wczesniej to odrazu sie martwie...i wyczekuje wymiotow i wszystkiego...bo przeciez moze niema fasolki...bo cos sie z nia stalo...a potem mysle...ty gluptasie widzialas te 7mm i wyobraz sobie jakie to juz jest duze!! biore sie w garsc i znow wszystko jest kolorowe!!
a mnie czasem cos jajniki zas pobolewaja troszke sie martwie...no i plecki znow oby bylo oki!!
i wlasnie mezus dawal znac ze jedzie szyneczka!!
aha mnie denerwuje zapach alkoholu...piwa wodki wina...czegokolwiek...dlatego teraz moj luby niemoze nawet dac skromnego buziaka jak pil piwko
a mnie czasem cos jajniki zas pobolewaja troszke sie martwie...no i plecki znow oby bylo oki!!
i wlasnie mezus dawal znac ze jedzie szyneczka!!
aha mnie denerwuje zapach alkoholu...piwa wodki wina...czegokolwiek...dlatego teraz moj luby niemoze nawet dac skromnego buziaka jak pil piwko