To super Nadiaw, ze sie juz lepiej czujesz Ja tez juz sie calkiem pozbylam kataru, a kaszel pojawia sie tylko czasem w jakichs dziwnych momentach, ale juz nie jest tak dokuczliwy. Pije herbatke rumiankowa z lyzeczka miodu i plasterkiem cytryny i to tez pomaga
reklama
strazne!! ogladajcie uwage dzis na tvn!
ja tam chcialam wlasnie rodzic...
tu mozna jeszcze poczytac!
http://wiadomosci.onet.pl/1178452,11,item.html
ja tam chcialam wlasnie rodzic...
tu mozna jeszcze poczytac!
http://wiadomosci.onet.pl/1178452,11,item.html
cze kochane kobitki, dzisiaj chyba zwariowałam :laugh: , obiciełam włosy a miałam długie do pasa beczałam potem 3 godziny), potem wybrałam się na zakupy żeby poprawić sobie humor. Zamiast kupić sobie jakieś spodnie albo coś to kupiłam : 3 pary śposzków, 2 kaftaniki, 1 body, butelke małą+szczotke, butelkę dużą + szczypce, i skarpetki :laugh: i krem na rozstępy Fissan. Grunt to dobre zakupy
No to niezle EWA26,ciezko sie zdecywowac na taki krok,ja nidny nie mialam dlugich wlosow,no moze raz jak bylam mloda,ale wiem jak kumpele opowiadaly jak chodzily do fryzjera i jak tylko obciela im za duzo o centymertr to byla panika,ale fajowe za to zrobilas zakupy,milo na pewno przepusic troche kaski na pocieszne rzeczy dla maluszka ;D
Oj ewa skad ja to znam...mam dokladnie tak samo...tez mam dlugie wlosy i jak tylko cos to odrazu placz
A zakupy super! ja dzis tez sie wybralam...bo naprawde nieam w czym chodzic...ale nic nie znalazlam...
Za to podziwialam jeden z wybranych przezemnie wozkow
A zakupy super! ja dzis tez sie wybralam...bo naprawde nieam w czym chodzic...ale nic nie znalazlam...
Za to podziwialam jeden z wybranych przezemnie wozkow
wózek też znalazłam taki jak chce, upatrzyłam sobie śliczny rożek- ale nie wiem czy się opłaca bo maju moze być ciepło (ale i tak kupie), nie wiem czy kupować śpioszki cieńkie czy też takie z froty, tak samo nie wiem jak to z materacykami, Jedne są bardzo miękkie a inne twarde. Im twardsze tym droższe, ale im droższe tym twardsze jakie są najlepsze?. Ja to jeszcze kit, bo mój mąż od tygodnia szuka huśtawki takiej do domu na próg drzwi. Ale nie takiej z oparciem tylko drewnianej z klocków na takie duże dziecko :laugh: on chyba też zwariował. Ale z tymi zakupami to jeszcze musze poczekac do następnej wypłaty bo zbankrutuje
ale te wlosy :-[ wszyscy faceci jakich znam włącznie z moim mężem mają dłuższe włosy odemnie- masakra
ale sie zamotałam
ale te wlosy :-[ wszyscy faceci jakich znam włącznie z moim mężem mają dłuższe włosy odemnie- masakra
ale sie zamotałam
reklama
dziewczynki a ja się boje kupować dzidzi ubranka nie wpomne o materacu i innych rzeczach. wiem ze najlepiej kupić taki twardy bo miękki nie jest dobry na kręgosłup. Zazdroszcze odwagi bo ja narazie nawet sobie ubrań nie kupuje (mieszcze się w starych) ;D ;D