reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Witaj!!
jesli mozesz podaj swoj termin to dopisze cie do listy!!
weilkie gratulacje!!!
No i dziewczyny ja mam nadzieje ze jak urodzimy nasze dzidziolki to dalej bedziemy tu siedziec ale w mamach:)

reklama
Boże, jak ja już się nie mogę doczekać mojej dzidzi. Najchętniej poszłabym teraz spać i obudziła się za 7 miesięcy :)

Witajcie. Wizyta u gin. była wspaniałym wrażeniem. Dzidzia ma już 4 cm długości ma rączki i nóżki, szok takie maleństwo a tak szybko się rozwija. Okazało się że wszystko jest wporządku z dzidzią a tylko moje wyniki moczu nie są zadawalające, ale mam nadzieje że to tymczasowy problem. Termin mam na 8 maja, a według USG na 30 kwietnia. (bo dzidzia dość duża) ;D ;D ;D
Byłam wczoraj również na basenie, super sprawa człowiek się odpręża i czuje się o 10 kg lżejszy. ;) ;) Polecam

Słuchajcie mam mały problem może podpowiecie mi coś sensownego: chodzi oto jaki wpływ ma przeziębienie na mojego maluszka, leczę w domciu chorego męża, tóry przechodzi dosyć ostre przeziębienie(gorączka ,katar i te sprawy)- bidulek. Boję się aby to się nie odbiło na dziecku tym bardziej że to pierwszy najważniejszy trymestr całej ciąży. Co o tym sądziecie

Nic sie nie martw!! prawie kazda z nas byla tu chora jedne bardziej drugie mniej i nic si eni estalo!!!dbaj tylko o siebie ubieraj sie cieplo i pij na wszelki wypadek wode z miode i cytrynka!!:) mozesz tez brac rutinoskorbin!

reklama
Pika ja tydzień temu przechodziłam "katar" myślałam żew mi nie przejdzie a tu niespodzianka zniknął. Robiłam to co dziewczyny mi tutaj poleciły: piłam wode z cytrynką i miodem. Jadłam czosnek i cebulke. A czasami piłam mleko z czosnkiem. Nie należy to do przyjemności ale pomogło. Dwa dni i po kłopocie. Wczoraj natomiast bolało mnie gardło i wiecie co pomogło? najpierw lody włoskie a później basen z zimnął wodą i dzisiaj ani mnie nie szczyka gardełłko ;D :D

Do góry