reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Cześć dziewczyny! Ja gościnnie z marcóweczek, gratuluję Wam wszystkim bardzo serdecznie!!! A co do majowych dzieciaczków to mam senstyment, bo też jestem z maja ;) Podobno to dzieci miłości i szczęścia ;D

reklama
witam kochane do lekarza idę dopiero za 2tyg. w Polsce. Ale termin mam bankowo na maj!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Witajcie. Ja chyba będę majowa- tak wynika z moich obliczeń-pierwsza połowa. Teraz około 4 tydzień. Jeszcze nie potwierdzona przez lekarza, ale 2 testy pozytywne, więc... Nie mam porannych, ani dziennych, za to biegam do wc.. Wizytę mam dopiero na 3 października (polska rzeczywistość), ale jeśli bedzie się coś działo źle, to pójdę prywatnie. Na razie trzymam się dobrej myśli... Pozdrawiam Was. Aga.

Hej wszystkim!! byłam wczoraj na USG i mam fasolke w brzuszku, tam gdzie powinna być!!! :laugh: według kalkulatora mam termin na 1 Maj, ale co będzie to będzie. Czuję się na prawdę błogo.... pozdrawiam!!!!

Hej dziewczynki!!
Wskoczylam na chwilke do was z grudnióweczek.
Bardzo wam gratuluję fasolek i oby jak najlepiej i zdrowo wam sie rozwijały :laugh:
Szczególnie tobie LILITH bo śledze trochę wątek starających sie i trzymam kciki. Sama długo sie starałam o fasolke, także wiem jakie to uczucie.
Jeszcze raz gratuluję

Bylam dzis na usg i malenstwo wygladalo na 5w5d, wiec termin wypadlby na 1 maja, ale na razie lekarz kazal jeszcze nic na 100% nie obliczac (bo wg mnie ma 6w0d ;)). Mam zglosic sie za miesiac i wtedy oceni dokladniej...
Kamien spadl mi z serca, ze wszystko jest ok :)
Trzymajcie sie
(fotki z usg sa w kwietniowkach :))

Wiecie co dziewczyny ja czuję się takd obrze, że nie moge uwierzyć, że jestem w ciąży. Sikam tylko często i bolą mnie piersi. Ciekawę jak długo się to dobre samopoczucie utrzyma :p.

No prosze ale nas się tu znalazło i na dodatek wszystkie z terminami blisko siebie. Oj to bedzie maj niezapomniany. Ja też jeszcze ciąży nie potwierdziłam u lakarza bo wizyte mam na październik dopiero ale stwierdziłam że w przyszłym tygodniu pójde do innego gin tak tylko żeby poczuć że to naprawde bo ciągle nie wierze tym bardziej że zaszłam w ciąże w pierwszym miesiącu staran. Mąż stwierdził że nie wiele napracowaliśmy się. Nie chciał wierzyć ale moje skrupulatne zapiski wylazały że nie moje jajeczko nie miało szans ucieck przed plemnikami. ;D ;D :laugh:

reklama
Nadiaw myśmy mieli dokładnie tak samo ;D, to był pierwszy miesiąc naszych starań i bam jest maleńka fasolka. 2 lata marzyłam o dziecku za nim mój mąż stwierdził, że już jesteśmy wystarczająco materialnie przygotowani na to. Jeszcze mu mówiłam,ż e będziemy na pewno mieli problemy bo mam zespół policystyczny jajników, a tu niespodzianka ;D

Do góry