reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

wróciłam od lekarza i dostałam L4 do przyszłego poniedziałku. Mężuś zawiózł je do pracy i mam narazie spokój nielicząc komentarzy szefowej, ktora dostała szału ;D
Teraz sobie leniuchuje i tak sobie myśle ze zostanę na zwolnieniu do maja ;)
Lilith co Tobie się dzieje :mad: biedaczko?????????????????????

reklama
A "moja dusza" jest rozdarta
1) chciałabym sobie w domku poleniuchować - ale czasami jest nudno tak samemu sobie leżeć
2) lubię chodzić do pracy - choć w niej różnie bywa - ludzie fajni - szefowstwo - jak szefowstwo
Sama nie wiem ?
na razie do przyszłego tygodnia leniuchuję - potem lekarz mi powie co mam robić

No właśnie co z Lilith ma straszny komentarz na GG - "UMIERAM". Lepiej niech się pojawi coś napiszę, a nie tak każe się domyślać

wiecie co ja ide teraz do sklepu po napoleonkę i eklera (co mi tam) dopiero przytylam 1kg :)
a tak wogole to Lilith odezwij się

pisze szybciutko! mialam dzis ciezki dzien...ciagle wymiotowalam...krecilo mi sie w glowie...doslownei jakbym byla na jakis pigulach...niewiedzialam co sie ze mna dzieje...krew mi sie z nosa ciagle lala...no tragedia...o ile sie niemyle mam wielka anemie:( bo mialam ja juz przed ciaza:(
a co do opisu to tak sie wlasnie czulam....oh i mezus jutro idzie juz do pracy...a ja sama od 13 bede:(
caluski dla was!!i dla dzidziolkow!:)

A ja dzisiaj, po wczorajszych wymitach juz lepiej sie czuje, a poza tym wesolo mi, tak wiec po wczorajszym zlym dniu przyszedl dobry dzien. I u Ciebie LILITH bedzie tak samo!!NA pewnoe!!
A w ogole to u nas, muzulman zaczal sie Rmadan. Juztro bedzie pierwszy dzien postu!!!Tak wiec Ramadan Mubarak dla wszystkich, czyli wszystkiego najlepszego z okazji rozpoczecia Ramadanu wszystkim, pomimo, ze nie jestesci muzulmankami.Piekne dni nadchodza!!!
No i mm nadzieje, ze z dzieciaczkiem dlaej bedzie dobrze!

Ja też uszę przyznać że wczorajszy dzień nie był dobry. I głowa bolała i sił nie miałam a od wieczora do teraz boli mnie jakby wyrostek i jak noga ruszam to mnie kłuję. BOJę się znów!! Byle do 15:30 bo wtedy jest mój lekarz. Oj będzie mi się dłużyło. Trzymajcie kciuki za nas.

Lilith bidulko żal mi Ciebie, trzymaj się mocno zaniedługo Ci przejdzie. Uściski.

reklama
Trzymajcie się dziewczyny i ty Llith też - ja wam szalenie współczuje - bo nie wiem co to wymioty w ciąży ( znam jedynie mdłości) i póżniejsze nieprzyjemne objawy ciąży

Do góry