reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Nie smucic sie:)
I wiecie ja tez placze czasem nawet na komediach:)
a teraz czesto zdaza mi sie z tego ze zuje sie zle i dlatego ze...mezus tak sie mna opiekuje i jest taki kochany!a dzis zas sama bede:(

ale Wam dziewczyny zazdroszcze! Ja mojego męża mój trzy tygodnie nie widziałam i czuję się strasznie samotna :(

ojej ja bym tak nie wytrzymala...moj ma teraz 2 zmiane i juz sie trzese i placze....
a co jakbym wogole go niewidziala....

Dla mnie II zmiana to koszmar!!!! Nocek też nie lubię bo nie śpi ze mną. Szuka jeszcze czegoś dorywczo. Ma propzycję dwa tygodnie na c\tery pilnować zakładu nocą za 400 zł. Nie wiem czy to dobry pomysł ale uwieżcie że te 400 to dla nas mnóstwo kasy.

Madziujka nie watpie! Dla nas tez 400 zl to by bylo bardzo duzo! ale ja jednak wolalabym by inaczej dorabial...moze w domu na komputerze lub cos ale napewno nie tak:) chyba ze te 2 tygodnie mozna jakos dobrze rozplanowac bo sie zameczy inaczej :(

reklama
no niestety taka prawda...heh i chyba nigdy sie juz nie poprawi...a te swinie w rzadzie ciagle cos obiecuja!niema na zdrowie niema na nic a my to nic tylkopodatek od podatku i na ZUS:(:( szkod agadac:(

Do góry