reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Bezbarwne ma ponoć ciec - mi cieknie i to czasmi dość sporo.
A z tym brzuchem to wspomnij lekarzowi, ale nie zamartwiaj się tym bardzo - ważne, że nie boli mocno.

reklama
No ja właśniew sprawie tych "wycieków" ;), jestem zaskoczona, naszczęście bezbarwne, ale za to sporo. Jeszcze mam wrażenie, że cokolwiek bym nie zjadła to mam wzdęty brzuch. Nie wymiotuje, ale jak mi się odbije to czuje co zjadłam przez cały dzień ;D

Każdy ma swoje poziomy bólu ale......................... koniec zamartwiania. Jutro dowiem się samych wspaniałych rzeczy  :laugh: :laugh:

A to ja tak samo mam z tym brzuchem - zjem niewiele a czuję się jak bym sie objadła na święta ( a każdy wie jakie ilości jada się na święta ;D)

witajcie:) chciałabym się dopisać na majową listę bo z moich wyliczeń wynika że termin to 26 maja 2006 r. :) mnie też od czasu do czasu pobolewa brzuch i wtedy tylko drżę, żeby nie dostać miesiączki ale na szczęście po chwili wszystko znika i nic się nie dzieje.

mój brzuszek pojawia się i znika, po jedzeniu wyglądam jak piłeczka  :)
a te wycieki są strasznie denerwujące, ale to podobno zupełnie normalne  :(

Kropecka witam Cię serdecznie  :)

Witajcie. Mój brzuś ma podobne problemy jak coś zjem to spodni nie mogę dopiąć. Innych dolegliwości nie mam. Czasami tylko wymiotuje jak nie zjem szybko rano, i spałabym cały dzień ;). Zaczynam się zastanawiać czy bliźniaki nie będą przypadkiem, bo brzuś już spory..

Witam kropecka
U mnie też juz spory brzuszek - na szczęście ja nie wymiotuje - jak byłam z Anią w ciaży to też nie wymiotowałam - mam tylko mdłości i to nie zawsze.

reklama
No podlisuje sie prawie pod kazdymi objawami: Duzy sluzik, oj a myslalam ze to ja tylko tak mam, wymity i nudnosci(powinno chyba byc w odwrotnej kolejnosci)hehe, po zjedzeniu minimalnej ilosci jedzenia mam napompowany brzuch, do toalety to chodze, szczegolnie noca, rekordowo, wiele razy, nawet nie wiem ile!, itp.itd, ale nie pracuje i moge sobie wylegiwac sie w domku,ale z drugiej strony to lapie sie na tym ze juz chce isc do szkoly,a to az za miesiac, ale to akurat w sumie dobrze bo minie juz te nasze 12tygodni, i tak jak dziewczyny pisalyscie wczsniej, mam nadzieje, ze troche sie oddenerwujemy:)
No a dzisiaj to chyba z godzine ryczalam i nawet nie wiem dlaczego?A wpadlam tutaj sobie poczytac posty i wiecie, ze przestalam?I mam juz lepszy humor!Dobrze, ze tu jestescie. Dzieki!!!

Do góry