reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

ja płaczę kilka razy dziennie, a potem sama się z siebie śmieje :)
u mnie strasznie dziwnie jest z tym siusianiem, bo w dzień jest jakoś normalnie, za to w nocy wstaję 5 razy - okropne (przynajmniej to wyjaśnia senność ;))

reklama
Kropecka gratuluje i dopisuje!!

ja odpadam....maz musial wziasc dzis wolne bo sama bym nie dala rady:( czuje sie tragicznie:(
caluje!

No sa czasem takie dni... Lilith!!!Mam nadzieje, ze juz wkrotce poczujesz sie lepiej i ciesze sie, ze meza masz pod bokiem!!!Bedzie ok!!

Tamarunia tez mam nadzieje ze bedzie oki!
Niestety zle dni mam juz dluuugo!!
a teraz to juz wogole si epogorszyly:(
ale wlasnie!wazne ze jest mezus i z maluchem wszystko dobrze!

No wlasnie, szkod,z e sie tak meczysz, ale mowie ci-bedziesz juz niedlugo tryskala energia!!Zobacz!juz tylko niecale dwa tyg do konca Itrymestu!!!
A jesli chodzi o meza, to fajnie jak nami sie tak opiekuja. Najbardziej mi sie podoba, jak o wymiotowaniu maz zabirera miske z wymoicinami i mowi:Idz do lozka. Jej jakie to fajne, ze sie nie brzydzi...a i jeszcze jak wymioyuje to trzyma mnie zawsze za ramie, jej co ja wypisuje, naprawde nie poznaje siebie...

No wlasnie, te mdlosci!Ja juz 7 tydzien nosze dzidzie w brzusiu.I dopadly mnie dolegliwosci.Jeszcze nie wymiotuje ale ciagle jest mi niedobrze i kreci mi sie w glowie.No i ten straszny bol piersi!Moze wiecie kiedy on przechodzi, a moze ma sie go jakos zlagodzic!
Trzymajcie sie majowe mamy :laugh:
p.s.pomozcie wkleic suwaczek bo nie moge sobie z nim poradzic. ;)

ja też strasznie cieprie z powodu bólu piersi, ale tego raczej nie da się złagodzić. Chociaż kupiłam wczoraj stanik sportowy, taki bez szwów i koronek i jest trochę lepiej. To podobno przechodzi pod koniec pierwszego trymestru

nio ja tez planuje kupic taki staniczek i to szybko, moze bedzie lepiej.Nio a do konca pierszego trymestru to jeszcze troche, oj nie wiem jak wytrzymam, ten bol jest okropny :(
Duzo sily gosiu f :)

Ja jeszcze mam te bóle piersi - chociaż juz mniejsze, a stanniczek to mam bez koronek i drucików i rozmiar duużo wiąkszy - ale to nie problem, bo ja mam raczej mały biust.
A wymioty nie każdego męczą - np. ja nie miałam jak byłam w 1 ciąży i teraz też nie mam, ale u mnie to raczej rodzinne.

reklama
Wlasnie, ja nie pamietam jak moja mama przechodzila ciaze i nie moge jej o o zapytac, bo ja mieszkam w Uk.Nie moge ja o to zapytac bo chce zrobic rodzicom prezent pod choinke! Kiedy pojedziemy do nich na swieta to dopiero sie dowiedza ze beda dziadkami! :)
Ja na razie nie wymiotuje ale jest mi caly czas niedobrze, oj to okropne! A do konca I trymestru jeszce daleko!

Do góry