reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Gosiek, ja słyszałam że wieczorem normalnie człowiek zawsze ma 37.00 to jak to jest wkońcu w ciąży. Znowu schizuje ;)

Ale się fatalnie czuję. Najlpiej gdybym połozyła się do łóżka. Słabo mi i mam mdłości. Ogólnie fatalnie. buuuuuuu ja chcę do domu!!!

mnie też coś zaczyna łapać! kicham, jest mi dzisiaj po raz pierwszy niedobrze i marzę o ciepłym łóżeczku :(

Zaczynamy chyba chorować. Tylko że ja o L4 to mogę pomarzyć.
Cały czas odczuwam bóle w podbrzuszu czy nadal jest to narmalne?

A mi już przechodzi przeziębienie - ale jeszcze mam ok tygodnia leżankowania. :D Za tydzień i dę na kontrolę i lekarz powie co mam dalej robić - czy odpczywać czy iść do pracy.

jeżeli nie są to bardzo mocne bóle i nie krwawisz, to raczej ma prawo boleć!
mój lekarz mówił, że może tak być, bo macica się rozciąga.
Mnie też co jakiś czas łapie ból i też się denerwuje, czy wszystko ok, ale trzeba myśleć pozytywnie  :).
Jeśli Cię to bardzo niepokoi to skontaktuj się ze swoim lekarzem

Z tym brzuchem porozmawiaj z lekarzem - to sprawa indywidualna - zależy gdzie boli i jak długo - ze mną dziewczyna leżała w szpitalu - co miała też tylko bóle brzucha - ale po lekach rozkurczowych jej przeszło -też dostała wolne. Ja miałam plamienia i ból brzucha.
Pobolewania w okolicach jajnika są normalne, lekkie też - bo się macica rozciąga, ale ciągłe i dość mocne to juz nie jest OK

reklama
Raczej ciągłe i mocne nie są. Jajniki mnie pobolewają i czuję takie skurcze . Idę jutro do lekarza to pewnie szybko od niego nie wyjdę!!
A macie jakieś upławy czy raczej suchość??? Bo ze mnie wycieka co nie co. Bezbarwne.

Do góry