reklama
No to i ja jestem w tym klubie! i ja nie tylko jak ide do kibelka ale jak sie wicej sluziku poleje to juz sie schizuje
a najgorzej jest jak jestem gdzies na miescie...to wtedy olewam wszystko i pedze do domu hehe i na szczescie by zobaczyc ze wszystko dobrze
a najgorzej jest jak jestem gdzies na miescie...to wtedy olewam wszystko i pedze do domu hehe i na szczescie by zobaczyc ze wszystko dobrze
no podmienilam bo juz sama niewiem co mam myslec w karcie mam wpiany 04 maj ale na usg pokazuje 07 i sie zamotalam
wiem ze zaczynasz jutro 11 tydzien super!! a ja 10 zaczelam i faktycznie mi ciut lepiej bo juz tak nie wymiotuje!ale czas leci szybko!!!!
ewe nic sie nie martw!ja tez niedawno bylam chora!rosolek zjedz! i do wyrka! a na nosek ja uzywam sol fizjologiczna tez bardzo pomaga mozesz tez zrobic sobie wode taka letnia z miodem i cytrynka!
wiem ze zaczynasz jutro 11 tydzien super!! a ja 10 zaczelam i faktycznie mi ciut lepiej bo juz tak nie wymiotuje!ale czas leci szybko!!!!
ewe nic sie nie martw!ja tez niedawno bylam chora!rosolek zjedz! i do wyrka! a na nosek ja uzywam sol fizjologiczna tez bardzo pomaga mozesz tez zrobic sobie wode taka letnia z miodem i cytrynka!
dzięki, zaraz pakuje się do wyrka i sie kuruję . Lilith widziałam twoje zdjęcie na innym poście. Sliczne i gratuluje, nawet sobie nie wyobrażałam że to już tak będzie widać. ssssssssssuuuupppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrr
Gadget
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Witajcie, Ewe ja też zdycham z przeziębienia, kataru, gardła, gorączki i nie wiem co tam jeszcze bo wszystko mnie boli. Moja gin mówi żeby się nie przejmować, bambuczo to nie zagrozi i najlepiej leczyć sie domowymi sposobami a w razie gorączki łyknąć paracetamol, ale ja to chyba z chemii nie skorzystam
WITAM DZIEWCZYNY,WIDZE ZE KAZDA Z NAS FATALNIE SIE CZUJE Z ROZNYCH POWODOW,ja juz trzecie dzien budze sie z bole glowy,mam serdecznie dosc,tabletek nie chce lykac,a do tego dzis jajnik zaczol bolec i sie trosze martwie,jeszcze w nocy mialm takie straszne sny,ze gin chcial mi dzidzi odebrac,bo niby sie zle usadowila : oj dopuki nie zobacze mojego sloneczka na USG TO NIE BEDE SPOKOJNA
LILITH ciesze sie ze u ciebie wszystko jak najlepiej ;D ;D ;D
EWA26 OJ TAK MI PRZYKRO,ZE ZLE SIE CZUJESZ,ABY JAK NAJSZYBCIEJ PRZEZIEBIENIE PRZESZLO TOBIE GADATEK ROWNIEZ TEGO ZYCZE
Dziewczyny gosiek289, Tamarunia i reszta lasek badzcie dobrej mysli,z tygoddnia na tydzien powinno byc coraz lepiej i nasze obawy powinny sie zmniejszyc,rowumiem wasze troski tez podobnie reaguje
pzdr ;D
LILITH ciesze sie ze u ciebie wszystko jak najlepiej ;D ;D ;D
EWA26 OJ TAK MI PRZYKRO,ZE ZLE SIE CZUJESZ,ABY JAK NAJSZYBCIEJ PRZEZIEBIENIE PRZESZLO TOBIE GADATEK ROWNIEZ TEGO ZYCZE
Dziewczyny gosiek289, Tamarunia i reszta lasek badzcie dobrej mysli,z tygoddnia na tydzien powinno byc coraz lepiej i nasze obawy powinny sie zmniejszyc,rowumiem wasze troski tez podobnie reaguje
pzdr ;D
reklama
Mi na przeziębienie super pomaga czosnek ( dziennie 1 - 2 ząbki)-( jest okropny węc kroje na kawałki i połykam jak tabletki), mąż mi szykuje wywar 0,5 cytryny i 3 łyżeczki miodu i gorąca woda, rosołek na gorąco i gardło płuczę szałwią.
A na bóle głowy mam super sposób - tylko się nie śmiejcie - na noc zakładam czapkę i budzę się bez żadnego pobolewania głowy - tą metodę stosowałam jak byłam z Ania w ciąży i jak nie chciałam brać lekarstw - mi osobiście super pomaga - nawet po 2 dniach katar prawie mi znikł - a miałam straszny.
wszystkie lekarstwa niestety odpadają - szczególnie teraz na początku.
Dzisuaj już czuję się dużo lepiej
A na bóle głowy mam super sposób - tylko się nie śmiejcie - na noc zakładam czapkę i budzę się bez żadnego pobolewania głowy - tą metodę stosowałam jak byłam z Ania w ciąży i jak nie chciałam brać lekarstw - mi osobiście super pomaga - nawet po 2 dniach katar prawie mi znikł - a miałam straszny.
wszystkie lekarstwa niestety odpadają - szczególnie teraz na początku.
Dzisuaj już czuję się dużo lepiej