reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Ja też mam bzika na tym punkcie. Tyle czlowiek się nasłuch i naczyta że potem to w głowie siedzi czy się tego chce czy nie

reklama
No to i ja jestem w tym klubie! i ja nie tylko jak ide do kibelka ale jak sie wicej sluziku poleje to juz sie schizuje:p
a najgorzej jest jak jestem gdzies na miescie...to wtedy olewam wszystko i pedze do domu :) hehe i na szczescie by zobaczyc ze wszystko dobrze:)

Ja jak sie wiecej poleje tez mam od razu panike, a szczegolnie teraz jak kaszle i kicham. Dobrze wiedziec, ze nie jest sie samemu i sa kobitki, ktore rozumieja moje obawy :)

złapalo mnie dzisiaj okropne przeziębienie, znacie jakieś domowe sposoby????????????????????????????????????????/
gorączki chyba jeszcze nie mam ale katar i gardło okropnie.
boje sie o mojego bejbiczka :mad:

no podmienilam bo juz sama niewiem co mam myslec:( w karcie mam wpiany 04 maj ale na usg pokazuje 07 i sie zamotalam:)
wiem ze zaczynasz jutro 11 tydzien :) super!! a ja 10 zaczelam:) i faktycznie mi ciut lepiej bo juz tak nie wymiotuje!ale czas leci szybko!!!!

ewe nic sie nie martw!ja tez niedawno bylam chora!rosolek zjedz! i do wyrka! a na nosek ja uzywam sol fizjologiczna :) tez bardzo pomaga:) mozesz tez zrobic sobie wode taka letnia z miodem i cytrynka!:)

dzięki, zaraz pakuje się do wyrka i sie kuruję . Lilith widziałam twoje zdjęcie na innym poście. Sliczne i gratuluje, nawet sobie nie wyobrażałam że to już tak będzie widać. ssssssssssuuuupppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrr

Witajcie, Ewe ja też zdycham z przeziębienia, kataru, gardła, gorączki i nie wiem co tam jeszcze bo wszystko mnie boli. Moja gin mówi żeby się nie przejmować, bambuczo to nie zagrozi i najlepiej leczyć sie domowymi sposobami a w razie gorączki łyknąć paracetamol, ale ja to chyba z chemii nie skorzystam ;)

WITAM DZIEWCZYNY,WIDZE ZE KAZDA Z NAS FATALNIE SIE CZUJE Z ROZNYCH POWODOW,ja juz trzecie dzien budze sie z bole glowy,mam serdecznie dosc,tabletek nie chce lykac,a do tego dzis jajnik zaczol bolec i sie trosze martwie,jeszcze w nocy mialm takie straszne sny,ze gin chcial mi dzidzi odebrac,bo niby sie zle usadowila ::) oj dopuki nie zobacze mojego sloneczka na USG TO NIE BEDE SPOKOJNA ;)

LILITH ciesze sie ze u ciebie wszystko jak najlepiej ;D ;D ;D

EWA26 OJ TAK MI PRZYKRO,ZE ZLE SIE CZUJESZ,ABY JAK NAJSZYBCIEJ PRZEZIEBIENIE PRZESZLO TOBIE GADATEK ROWNIEZ TEGO ZYCZE ;)

Dziewczyny gosiek289, Tamarunia i reszta lasek badzcie dobrej mysli,z tygoddnia na tydzien powinno byc coraz lepiej i nasze obawy powinny sie zmniejszyc,rowumiem wasze troski tez podobnie reaguje ;) ;) ;)

pzdr ;D

reklama
Mi na przeziębienie super pomaga czosnek ( dziennie 1 - 2 ząbki)-( jest okropny węc kroje na kawałki i połykam jak tabletki), mąż mi szykuje wywar 0,5 cytryny i 3 łyżeczki miodu i gorąca woda, rosołek na gorąco i gardło płuczę szałwią.
A na bóle głowy mam super sposób - tylko się nie śmiejcie - na noc zakładam czapkę i budzę się bez żadnego pobolewania głowy - tą metodę stosowałam jak byłam z Ania w ciąży i jak nie chciałam brać lekarstw - mi osobiście super pomaga - nawet po 2 dniach katar prawie mi znikł - a miałam straszny.
wszystkie lekarstwa niestety odpadają :( - szczególnie teraz na początku.
Dzisuaj już czuję się dużo lepiej :D

Do góry