reklama
T
Tamarunia
Gość
a ja sie kurcze nie wazylam teraz i nawet nie wiem, ale jesli chodzi o brzuszek to tak jakby wiekszy, ach co ja mowie, no pewnie ze wiekszy, juz 3pary spodni poszly na odstrzal, ale mam jeszcze te, ktore kupilam zanim schudlam, bo przed ciaza kilka miesiecy wczesniej schudlam i teraz znowu jestem taka sama ze wzgledu na brzuch. Aha!!tydzien temu kupilam dwa biustonosze o rozmiar wiekszw i dlaej mi cisna no!!!takze, ufff!!
a propo jedzonka to mi najtrudniej jest zaczac, a potem juz jakos idzie. no trzeba isc do kuchni a tam smierdzi!!!
a propo jedzonka to mi najtrudniej jest zaczac, a potem juz jakos idzie. no trzeba isc do kuchni a tam smierdzi!!!
Tamarunia!! mnie tez wszystko smierdzi!! mam szczury i mi smierdza!mam kroliki i tez smierdza!! a pies!! i jego dieta!!fujjjjj!!! rozne zapachy do powietrza perfumy i lodowki nie moge otwierac bo to dopiero smrody!a najgorsze jest to ze my mamy salon kuchnie jadalnie oj to tez bardzo meczace!
co do ciuchow bojhe sie tez finansowo!
co do ciuchow bojhe sie tez finansowo!
G
Gosiex
Gość
A fajne są też takie dresy bez grubej gumy tylko z zawiązywanym sznureczkiem.
hej!
a ja myslalam ze tylko mi sie tak wyostrzyl wech jakiekolwiek jedzenie czuje to mam dosyc i ta kuchnia to serio koszmar, najgorzej jak musze cos ugotowac albo nawet glupia herbate zrobic, ciagle glodna a na widok jedzenia mi zle i co robic ???
a przeciez trzeba jesc, mam nadzieje ze mi to minie bo troche sie juz mecze, chociaz wiem przynajmniej ze wszystko wporzadku z maluchem ale to samopoczucie...
pozdrawiam
a ja myslalam ze tylko mi sie tak wyostrzyl wech jakiekolwiek jedzenie czuje to mam dosyc i ta kuchnia to serio koszmar, najgorzej jak musze cos ugotowac albo nawet glupia herbate zrobic, ciagle glodna a na widok jedzenia mi zle i co robic ???
a przeciez trzeba jesc, mam nadzieje ze mi to minie bo troche sie juz mecze, chociaz wiem przynajmniej ze wszystko wporzadku z maluchem ale to samopoczucie...
pozdrawiam
Hi MMEGII to chyba normalne tak sie czuc,bo ja jeszcze ostatnio wszystkim mowilam,ze jest dobrze,a dzis czuje sie fatalnie,non stop hustawka nastrojow,dzis mi bardzo smutno,nie ma przy mnie meza bo musial zostac w kraju i tak mi zle,a dzis potrzebuje czulosci i usciskow moc.
A my kobiety kazda pierdolka sie przejmujemy i odrazu myslimy czy dzidzi bedzie ok,ale to chyba normalne nie,tak mysle ;D
pzdr
A my kobiety kazda pierdolka sie przejmujemy i odrazu myslimy czy dzidzi bedzie ok,ale to chyba normalne nie,tak mysle ;D
pzdr
reklama