reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Tamarunia pisze:
no wiec, odcuwam zwsze po poludniu i wieczorem pieczenie i swedzenie w intymnym miejscu kobitki:), i tak jakby czuje ze chce siku, ale wiem, z e nie chce, ze to taki tylko wrazenie

raz w zyciu mialam zapalenie pecherza ... okropne uczucie, i wlasnie mialam takie obiawy ... niestety to bylo wieki temu i nie pamietam co mi pomoglo; moze ktos inny pomoze ? trzymaj sie ;)

reklama
Ja tez raz w zyciu mialam zapalwenie pecherza i podobne objawy. duzo wit c pomaga ale nie wiem czy w ciazy mozna tak duzo.Na pewno trzeba duzo pic i jak to mozliwe zeby mialo duza zawrtosc wlansie wit c.zeby wyplukac bakterie i zakwasic mocz.

jak sie ma zapalenie pecherza to boli chyba podczas sikania...a ciebie pieka chyba nasze intymne sprawy:) mnie sie wydaje ze nawet jak masz zapalenie pecherza to moze tez jakies uplawy i cos cie wypalilo :)ja polecam kupic vagosan i zrobic napar i oklady! to nie jest grozne a napewno pomaga!Nasiadowki lepiej nie bo to gorace ale takie oklady owszem!!! sprawdz i jak nadal bedziesz czula takie uczucie z siusianiem to idz do lekarza pierwszego kontaktu!:) bedzie szybciej!:)

Witaj Violet :)
Takie objawy to albo zapalenie cewki albo grzybica pochwy. Na grzybice dobre sa globulki dopochwowe Nystatyna i sa bezpieczne w ciazy, a na zapalenie cewki trzeba duzo pic i brac duzo wit C - to prawda, ale mysle, ze bez antybiotykow sie nie obejdzie, wiec zasuwaj do lekarza (ja sie meczylam z nawracajacymi zapaleniami cewki przez ok. 1,5 roku - to byla prawdziwa meka)

Ja miałam zapalenie dróg moczowych COŚ OKROPNEGO! I mi pomogła jedna rzecz Furagin, wiem na 100% że można go braćw ciąży ,mam go ze sobąw Anglii na wszelki wypadek bo mi czasami to wraca. Może ktoś Ci to może z Polski kupić i wysłać?

No dziekuje za wszystkoe porady!!!!a chyba mame poprosze o przeslanie mi tego vagosanu i Furaginu!!!dziekuuuuje bardzo:) a i duzo pije wody i dzis nie bolalo:) wydaje mis ei ze to zapalenie cewki moczowej czy ukl moczowego nie wiem, ale jak duzo pije to jest lepiej:)
dziekuje barzdo:)
Violet 77 ja tez mam na 12maja:)
a+t+? no ale mam nadzieje ze zjarzysz do nas od czasu do czasu?znajomi, kafejka czy cos?no prosimy....

reklama
Tamarunia zajrze na pewno jak tylko podlaczymy sobie internet. Do ok.15.30 dzis jeszcze jestem, bo dopiero wtedy zaczynamy przeprowadzke.

Do góry