reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Witam!

jakos ostatnio ciezko mi sie tu do was dostac :(
No ale wkoncu sie udalo :)
Widze ze z tym jedzeniem to nie jestem sama, ja nawet o jedzeniu sluchac nie umiem, bo tak mi zle :(
a wiem ze powinna jesc bo malenstwo potrzebuje i co tu robic ???
ciagle mnie mdli ale na tym sie konczy, w sumie to mam nadzieje ze tak zostanie, ale chcialabym zeby to katastrofalne samopoczucie juz minelo.
Wczoraj bylam u mojej siostrzenicy, ma dopiero troche ponad miesiąc :) i jak tak patrze na to malenstwo to zaraz mi lepiej i moje samopoczucie juz sie nie liczy, wazne zeby malenstwo bylo zdrowe :)

reklama
Mmegi witaj wkoncu!! widze ze juz 9 tydzien zaczelas:):) super!! za niedlugo przejda ci te mdlosci i bedziesz sie super czuc jak kazda z nas!!:)

oj biedulki. Ja jem prawie wszystko. Mdłości mam tylko rano, troszke mną potrząsa i tyle. Czytałam że nie u wszystkich kobiet dolegliwości te mijają w II trymestrze, czasami jest odwrotnie. Oby mnie to nie dotyczyło.

Witajcie .Ja tu ze starajacych sie .Ale mam juz jedna dzidzie i tak jak LILIT nie moglam nic jesc i ciagle wymiotowalam.Powiedzialam o tym lekarzowi dal mi jakies czopki.Po nich mi przeszlo.Niestety nie pamietam nazwy.Jak bedziecie u lekarza to wspomnijcie ze tak was meczy. ;) ;)POZDRWAIAM .

A ja Was witam moje kochane. Od poniedziałku mnie nie było bo mam doła. W poniedziałek byłam u gina i powiedziała mi że nic nie widac nawet pęcherzyka,że albo zaszłam w ciążę póxniej niż myślę albo ona ma stary sprzęt, to fakt sprzęt nie jest zbyt dokładny ale ja mam stres już. Zapisałam się na wizytę u największej sławy ginekologicznej w moim mieście, ale termin dopiero za dwa miesiące, zdobyłam komórkę do niego i mężuś zadzwonił a on ma taki dar przekonywania że go poprosił i przyjmie mnie w piątek o 20, a ma takie fajne USG trójwymiarowe super sprzęt więć moze coś zobaczy bo ja już niew iem moze ja w ogóle nie jestem w ciąży tylko mam urojenia

Mazurek nie załamuj się jak sprzęt nie jest dostatecznie dobsy to nic nie widać. Ja byłam u gin w 6 tygodniu i widziałam bardzo wyraźnie pęcherzyk i serduszko ale sprzęt był nowszej jakości. Poza tym nie sądze że nie jesteś w ciąży jeśli robiłaś testy i wyszły pozytywnie. Poza tym nie przejmuj się u mojej siostry pan doktor nie zauważył 3 miesięcznej ciąży powiedział jej że to nadżerka a nie ciąża. A teraz brzuchal ma ogromny a inna gin o nadżerce nic nie wspomniała.

Mazurek!!Glowa do gory!!!zobaczysz ze w pitek pochwalisz sie nam pieknym zdjeciem z piekna fasolka!!!Nie zamartwiaj sie tak!!!!robilas przeciesz juz test!!!Bedzie dobrze!!Trzymam kciuki!!!!

ps:Znow mm straszne mdlosci, a juz myslalam ze mi przechodzi. Ide spac!

Kochane dziewczyny, mi aż głupio, że tak się świetnie czuję, nie mam mdłości, spać mi się tylko chce, ale dzisiaj spędziłam cały dzień na podwórku, w lesie i na ryneczku w Opolu i czuję się świetnie pełna energi. Poszłam z siostrą mojego męża do restauracji włoskiej i zjadłyśmy rurki mamaronowe nabite białym serem i szpinakiem z czosnkiem i polane sosem pomidorowym i serem żółtym posypane. No poprostu niebo w paszczy! Ale co dobre sie kończy wyjeżdżamy z Polski pojutrze, buuu :(

reklama
Mazurek, nie przejmuj sie... ja na pierwszym USG tez nic nie zobaczylam ;-(
Gin mi wtedy powiedzial, ze chyba mam cyste na jajniku i ona daloa mylnie pozytywny wynik :-)
A po dwoch tygodniach bylo juz widac bijace serduszko!!!!
Glowa do gory!!! Bedzie ok.

Do góry