reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Dzieńdoberek. Witam sedecznie, pare dni nie było byłam u rodziców było naprawdę fantastycznie. Poszłam do ginekologa wszystko jest ok, widziałam serduszko bijące ;D. Termin mi się potwierdził na 5 maja. Kupiłam sobie nowe spodnie, bo stare są za małe troszkę w pasie a nie chcę uciskać maleństwa. ;D ;D

reklama
Witaj Gosiex!!!!! :) Ciesze sie ze jestes zadowolona z pobytu u nas :):) i mam nadzieje ze sobie pojadlas :)
super musilo byc u gina!!!:) stesknilysy sie bardzo za toba!!!:)

ciesze sie!!! wkoncu !! :) ja niejem prawie nic! jak zjem przez caly dzien 2 bulki to mi sie chce z przejedzenia zygac:(

no to u mnie poprawa, dzisiaj zjadłam na śniadanie 2 kromki ciemnego chleba z białym serkiem i pomidorkiem, na drugie bułkę ze śliwkami, na obiad pomidorówkę z ryżem i jakieś 2 godziny później pełne drugie danie! To było niesamowite!!! Moja mama z zachwytu na jutro robi już moje ulubione mięsko, może uda mi się jutro też tak ładnie zjeść.

Na mdłości nie próbowałam żadnych migdałów ani imbiru. Starałam się nie doprowadzić do głodu, wtedy było OKROPNIE.

Co do moich odwiedzin na forum, to muszę się przyznać, że to dlatego, że wiecznie śpię, krzątam się po domu, alo chadzam na spacerki. Nie mogę czytać, bo mi literki trochę skaczą hi hi hi

Pozdrawiam

Gosiex - swietne uczucie widziec serduszko, co? :D
Ja juz nawet slyszalam bicie :)
ale podobno do 10 tyg nie powinno sie uzywac tego aparaciku do slyszenia serca, ale mi w szpitalu musieli sprawdzic czy z plodem wszystko gra, wiec wygralo mniejsze zlo, ale uczucie jest bombowe :)
Ja mialam lzy w oczach - tym bardziej, ze myslalam, ze malenstwo juz nie zyje jak jechalam do szpitala z krwawieniem. Brrr, az mnie mrozi na mysl o tym co czulam. Na szczescie mam nadzieje, ze teraz jest w porzadku z dzidzia, bo nie ma ani krwawienia ani plamienia...
W czwartek u gina wszystko sie okaze... Trzymajcie kciuki

oczywiscie ze bedziemy trzymac kicuki!!!:)ciesze sie ze jest wszystko w pozadku i niema zadnych plamien!:) co do slyszenia to czasem wystarczy wlaczyc glosnik usg i juz slychac! nie trzeba uzywac specjalenej aparatury!!:) oh a ja mam nadzieje ze tez uda mi sie uslyszec:) fajnie by bylo choc wystarczy jak sie dowiem ze bije serducho i jest wszystko dobrze!!:)

Sylwia fajnie sie macie bo tak jak ja pisalam niestety ja ciagle jestem pusta:( niewiem jaks ie mam zmusic do zjedzenia...
Sylwio no to zycze jutro takze takiego apeciku!!!:)

czesc dziewczyny!!!
No juz nie moglam sie doczekac, kiedy poczytam sobie co u Was slychac. Ja dzis czulam sie okropnie. No cos strasznego. Ja ciagle mialam mdlosci, ale dzis zaliczylam swoje pierwsze wymioty. Ah taka glodna jestem i jak czytalam o pomidorowce i bigosie......och ja chce do mamy:)moze tam byloby lepiej?moze tam moglabym cos zjesc w koncu?a tak to tylko herbate i sok wypilam i kawaleczek cgleba. wszystko co dzis zjadlam!!!aha i jeszcze pare winogron. Ja chce jesc!!! :(
no a moj maz dzis sie na medal sprawil!!!nie dosc ze wszystko posprzatal, to jeszcze jedzenie pod nos podstawia, gania mnie do lozka, zebym spac szla, w ogole fajnie miec takiego dobrego meza!!!!Dziewczyny!!1Jeszcze troche i bedziemy mogly duuuuzo jesc. Gosiex, Sylwia, ale Wam fajnie z tym jedzonkiem!!!!:)ech....
aha!!juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu my pojdziemy na usg!!!a w ogole Lilith, pamietasz, ze mamy na ten sam dzien i godzine?:)

reklama
Tamarusia to masz z tym jedzeniem tak jak ja...ja nic nie chce :( a jak ktos mi o tym mowi co bym zjadla itd to jezcze bardziej mi niedobrze...zreszta ja czasem wymiotuje nawet w nocy :(:(

A o wizycie pamietam i juz sie niemoge doczekac!!:)

Do góry