reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Ale sie dzieje chyba wypuścili mnie w samą pore aby mozna z Wami no przezywac jak czytam to az ciarki idą
a+t+? z ty nr to dobry pomysł tylko ja nie bardzo sie oriętuje jak u dziewczyn z terminami bo nie bede saba zawracała głowy tym co juz dzieciaczki kołysza albo tez lezą.

heksa pisze:
Ale sie dzieje chyba wypuścili mnie w samą pore aby mozna z Wami no przezywac jak czytam to az ciarki idą
a+t+? z ty nr to dobry pomysł tylko ja nie bardzo sie oriętuje jak u dziewczyn z terminami bo nie bede saba zawracała głowy  tym co juz dzieciaczki kołysza albo tez lezą.
W watku z lista dzieciaczkow jest nr tel do Kropecki - moze jej daj znac?

o kurde...teraz to szok przeżyłam...tak sie nastawiałam,ze gosiek już rozdwojona...ale o rety...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))o rany...już urodzila...matko jedyna już ma swojego pieszczoszka przy sobie.....kurde teraz to jej dopiero zazdroszczę...nie mogę sie doczekac aż opisze cały poród i pobyt w szpitalu...ciekawe ile przeleżała,jak rodziła...no wszystko....ale się cieszę no no...

No to i ja trzymam mocno kciuki!!!!!:):)
A+T nic sie nie martw u mnie tez juz 40 tc i nic:) ale ja dzielnie czekam do czwartku a pozniej do soboty!

reklama
Do góry