reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Teraz to się serio zaczęło
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Ale sie dzieje chyba wypuścili mnie w samą pore aby mozna z Wami no przezywac jak czytam to az ciarki idą
a+t+? z ty nr to dobry pomysł tylko ja nie bardzo sie oriętuje jak u dziewczyn z terminami bo nie bede saba zawracała głowy tym co juz dzieciaczki kołysza albo tez lezą.
a+t+? z ty nr to dobry pomysł tylko ja nie bardzo sie oriętuje jak u dziewczyn z terminami bo nie bede saba zawracała głowy tym co juz dzieciaczki kołysza albo tez lezą.
W watku z lista dzieciaczkow jest nr tel do Kropecki - moze jej daj znac?heksa pisze:Ale sie dzieje chyba wypuścili mnie w samą pore aby mozna z Wami no przezywac jak czytam to az ciarki idą
o kurde...teraz to szok przeżyłam...tak sie nastawiałam,ze gosiek już rozdwojona...ale o rety...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))o rany...już urodzila...matko jedyna już ma swojego pieszczoszka przy sobie.....kurde teraz to jej dopiero zazdroszczę...nie mogę sie doczekac aż opisze cały poród i pobyt w szpitalu...ciekawe ile przeleżała,jak rodziła...no wszystko....ale się cieszę no no...
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka jak ślicznie wygląda ta lista jak są zdjęcia. Szkoda, że reszta dziewczyn nie dała jeszcze zdjęć. Taki ładny kontrast jest. Super !!!!