reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

trininlov no ja tez sie ciesze ze wróciłam nie jest najlepiej ale zawsze to pare dni w domku no i z WAMI oczywiście! Powoli sie wdrazam w to co sie tu u Was dzieje ;D

reklama
Heksa, dobrze, ze jestes! Wez moze od ktorejs z nas nr tel, zebysmy wiedzialy co z Toba kiedy znow znikniesz - zawsze to lepiej, bo sie nie martwimy, no i Tobie mozemy napisac co u nas...

no jak sie zmiesci to tak, myslalam po prostu ze na tej twojej liscie juz miejsca nie bedzie. To dodaj a ja usune ta "swoja"

Aaaa, spoko spoko Kropecka. Bo ja nie doczytalam, przepraszam, i weszlam sobie od razu do linku z lista dzieciaczkow (mam w "ulubionych" Twoja strone zielona ;)), a Tobie chodzilo o to, ze zrobilas to na liscie. Bardzo dobrze :) Niech tak zostanie :) W koncu to Ty jestes odpowiedzialna za dopisywanie dzieciaczkow :) Jeszcze raz sorry za nieporozumienie!

reklama
W tej chwili rodzi się kolejny majowy dzidziuś, słonko00 jest już od godziny w szpitalu i akcja porodowa trwa na całego!!!
Trzymam za nią kciuki :)

Do góry