reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
jak milo slyszec,ze u rozdwojonych i szczesliwych mam jest wszystko w pozadku,nie ma jak przytulic maluszka co????

Dziewczyny czy na liscie widac fotki,bo u mnie nic takliego sie nie wyswietla??? Moze nowy watek juz czas zalozyc,aby wklejac tam tylko zdiecia naszych pociech????????

dziekujemy za ciepłe słowa.. a Wojtuś juz wycałowany..
kropecka długości mojego synka ci nie podam, bo nie wiem..
nie został zmierzony po porodzie..w Angli chyba tego nie robia..
może sama go zmierze to ci wtedy podam.. no przynajmniej spróbuje..

ale dzisiaj była u nas połozna i powiedziała, że wszystko jest dobrze..a Wojtek ładnie sobie juz radzi..

pozdrawiam..

Cela usmialam sie z mezem,bo on ma urodzinki 23 kwietnia i ma na imie Wojtek ;D ;D ;D

Fajowo,ze synus przybiera na wadze.A ty jak sie czujesz????Pewnie jestes najszczesliwsza mama pod sloncem ;D

reklama
Do góry