reklama
Kropecka a może by wpisać ile dni za późno lub za wcześnie dziecko przyszło na świat? chociaż ja nie wiem, bo w sumie jest i data porodu i termin.
Albo żeby bylo napisane w którym dokładnie tygodniu dziecko przyszło na świat.
Może tak jest dobrze ???
a+t - nie denrwuj się aż tak Alunia wkońcu wyjdzie, przecież nie może tam siedzieć w nieskończoność
Albo żeby bylo napisane w którym dokładnie tygodniu dziecko przyszło na świat.
Może tak jest dobrze ???
a+t - nie denrwuj się aż tak Alunia wkońcu wyjdzie, przecież nie może tam siedzieć w nieskończoność
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
No, no chwilę mnie nie ma, a tu już się zaczyna rodzenie na całego SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewe, tych dni chyba nie ma sensu wpisywać. No bo nawet nie wiem w jaki sposób bym miała to wyliczać :/ Teraz jak są jeszcze pojedyncze porody to jest na to dużo czasu ale potem może mi się wszystko pomieszać.
dziewczyny myślę,że tych tyg nie ma co liczyc,bo owszem,jakbyśmy same podawały to tak,ale np. u kwietniówek jest jedna taka sytuacja zabawna,że dziewczyny dwie rodziły przed czasem i mimo,że jedna miała późniejszy termin z wykliczeńwynika,że była w bardziej zaawansowanej ciąży))))))
a+t nie martw się w końcu urodzisz))
ale się te porody zaczęły no nie?ale jakoś jeszcze tak tego nie odczuwam...jak urodzi dziś tamarunia to chyba dopiero to bardziej poczuję...albo czarownica)))))))))))))))))chodzi mi o pilne forumowiczki
a+t nie martw się w końcu urodzisz))
ale się te porody zaczęły no nie?ale jakoś jeszcze tak tego nie odczuwam...jak urodzi dziś tamarunia to chyba dopiero to bardziej poczuję...albo czarownica)))))))))))))))))chodzi mi o pilne forumowiczki
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka wiem o co ci chodzi Dopóki nie urodzi żadna ze stałych bywalczyń to tak się tego nie odczuwa...
Swoją drogą nadal ciekawe co z gosiek Zbyt długo jej nie ma....
Swoją drogą nadal ciekawe co z gosiek Zbyt długo jej nie ma....