reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

A ja właśnie od jutra na L4 już do końca.Trochę trudno było już biegać i schylać się w Aptece.
A+T+? chodziło mi o PREVITAL FORTE a to z serii VITRUM a to co Ty łykasz to preparat PURITANSA oni ostatnio pozmieniali trochę nazwy swoich preparatów.PURITANSA bardzo lubie ma super preparaty choćby VITAPIL (NA WŁOSY)
oraz VITA FEMIN (DAWNY VITA FEM) po prostu super polecam kiedyś po ciąży. ;D ;D

reklama
ja jestem na L4 od stycznia i powiem ze jajo idzie zniesc!i jeszcze do tego zimno a takto chociaz jakies spacerki do znajomych by wchodzily w gre ale jak mroz to mi sie nawet glowy nie chce przez okno wystawic.tylko ide do sklepu rano po zakupy i wracam szybko do domu i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddyyyyyyyyy.a mezulek w pracy od 7.30 do 18 czasami wczesniej wraca ale rzadko.

No to teraz ja zobaczę jak to będzie.
Ale myślę ze nudy nie będzie bo córcią trzeba się zająć ;D
dsc009170jz.jpg

Ale sliczna dziewczynka!!Buziaka posylam!!!!!Jakie dlugie sliczne wloski ma!!!!tylko pogratulowac szkraba!!!!
Czy zauwazylyscie dziewczyny ze juz tylko marzec i kwiecie przed nami jest?jeszcze wczoraj na luty zagladalam:)
Chodzi mi oczywiscie o watkina forum, czy jak to tam sie nazywa:):):)
Helunia a tu jest link do suwaczka:
http://lilypie.com/
jak juz zrobisz ten suwaczek to kopiusjesz i wklejasz w podpis (idziesz do "twoje konto" i tam juz sobie obadasz)
poza tym w ogolnym forum jest watek "jak wstawic suwaczek"

wiem ze jest tam jak wstawic suwaczek ale moze jest jakis inny bo mi na tamtym wychodzi ze jestem w 30 tyg a ja juz 31 tyd i 1 dzien

reklama
Do góry