reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
wlasnie wrocilam z psem bylam tylko na chwilke i 2 razy sie wywrocilam...na szczescie na bok...ale i tak sie martwie:(:( choc mala sie ruszala...
uwazajcie bo jest strasznie slisko u mnie przed chwilka strasznie padal snieg:(

Jeski a mnie wczoraj ugryzł pit bul :mad: kurde mało zawału nie dostałam.
Szłam sobie z mężem do sklepu a za nami szła babka z córką no i ta córka miała właśnie młodego pitbula na smyczy. I ja sobie szłam i nieświadomie machałam ręką i piesek mnie złapał. Na szczęście złapał już przy rękawie, a teraz noszę grubą puchową kurtkę, piesek młody i nie przegryzł się przez ten rękaw. Normalnie myślałam ze na miejscu urodzę :( macica stała dęba, włosy na rękach też, wogóle to szok. Do tego wszystkiego musiałam męża uspokajać że ok, że nic się nie stało :mad: bo jeszcze większe byłoby larmo :(

hihi no male ast itego typu tak maja ale to dla nich zabawa:):) one sie tak bawia:) Pamietam jak moja sie tak bawial i mialam cale rece pogryzione hihi :):)
Ale wiem ile strachu mozna sie nabawic i dobrze ze nic ci sie nie stalo!!!!!!

wiesz Lilih jakie te psy mają opinie, z mojej strony to tylko strach ale jak ktoś to widział to przeżył szok. Wiesz kobieta w ciąży a na jej ręce uwieszony pitbulek. W sumie to więcej strachu, ale właściecielka powinna bardziej pilnować pieska, bo naprawde może przestraszyć, podobno pitbule mają mocny uścisk w szczękach, na szczęście ten miał słaby ;)

wiesz ja mam ast (amstaff) a przyjaciolka bulka i co chwilke slyszymy jakies glupie pytania:)
Wsumie racja psy tez trzeba odpowiednio wychowac i uwazam zeby kupowac tylko takie z papierami...a nie jakies niewiadomo co....
Co do uscisku to powiem ci ze nie prawda...ale jest tak ze jak chyca w ferworze wscieklosci to nie chca pucic ...ale wtedy uzywa sie specjalnego "sprzetu" do rozwierania szczek hihihi :):)
Mnie strasznie wkor... to ze kupuja te psy ludzie ktorzy nie maja pojecia o tej rasie i nie wiedza jak wychowac co wolno co nie...nie czytajka behawiorystyki, albo dla szpanu....i potem sa takie a nie inne opienie...ze pies to ze tamto...a tak naprawde to wina czlowieka:( to tak strasznie boli:( jak musisz wysluchiwac...a o tym ze i te psy uwielbiaja dzieci i je sie wykorzystuje do terapi sie nie mowi...bo po co skoro media robia opienie jaka robi.....

a tak wogole to wlansie moja mala spi sobie z krolikiem bo jak zwykle sie do niej wcisnol:):) ale to rozczula:)

No własnie wiedziałam że jeszcze coś miałam napisać, ale ta 3 w nocy robi swoje - Ewe faktycznie niezbyt miłe przeżycie, Lilith uważaj na tych spacerkach, ale i sie nie martw, ponoc taki upadek bardzo , bardzo , bardzo rzadko ma jakieś przykre konsekwencje.

reklama
ewe26 ja tego psa i wlasciciela chyba bym zabila a awanture bym zrobila napewno - jak mnie wkurza jak ktos lazi z pasami bez kaganca albo bez smyczy!!!!
ludzie nie potrafia zrozumiec tego ze ktos moze bac sie psa!!
ale mnie takie cos denerwuje

Do góry