reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

wirze dziewczyny,ze ciazko pogodzic nauke z ciaza,ale tak jak mowice nie ma co forsowac organizmu,wasze i maluszkow zdrowie najwazniejsze.Bedzie ciezko,ale trzymam za was kciuki abyscie podolaly wszelkim przeszkoda,na pewno sobie poradzicie,ja nie teraz to pozniej.Glowa do gory dziewczyny ;D

reklama
Dacie radę. Nie ma rzeczy niemożliwych. Ja robiłam podyplomówkę w ciąży, a kończyłam, kiedy Piotrek miał 2/3 miesiące. Jeździłam na praktyki, a pracę pisałam nocami. Baby to silna płeć :-)

Widze, ze duzo nas tu z pedagogiki.Ja tez studiowalam pedagogike a dokladnie edukacje wczesnoszkolna i przedszkolna z terapia pedagogiczna.Na szczescie skonczylam studia bez problemow , z dyplomem w kieszeni.Dziewczyny glowy do gory, dacie rade!
Trzymam kciuki:)

dziewczyny jak to jest ze ja np:jestem teraz w 30t6dni i mam porod na 11 maja a tamarunia 30t3dni i porod na 4 maja bo ja za bardzo nie rozumiem.od czego to zalezy?

To niemozliwe zebys była w 30, 6 tc bo ja mam termin na 12 i mam 29 tydzien wiec cos tu nie gra. Jakas pomyłka w obliczeniach.

Witam dziewczyny ja też studjuje pedagogike opiekuńczo wychowawczą w WSHE i nie biore żandej dziekanki mam nadzieje ze sobie poradze :) jeszcze dodatkowo robie kurs masażu i pracuje ale powiem wam że powoli zaczyna brakować mi sił :) ale kurs jeszcze tylko miesiąc więc mam nadzieje że dam rade .

Pedagogika gora!!!!!
a powiem szczerze ze op - wych nie podoba mi sie duuzo lepiej bylo na resocjalizacja
obawiam sie ze w naszym swietnym kraju jeszcze dlugo dlugo nie bedzie tak jak byc powinno i ze te moje studiowanie nie przyda mi sie tak jakbym tego chciala ale zobaczymy narazie obym skonczyla;)

reklama
Helunia dokladnie, cos nie gra w obliczeniach, jak nastepnym razem bedziesz u lekarza, to popros zeby ci powiedziala jaki tydzien masz teraz i jaki termin porodu, a nawet jak bedziesz miala sam termin, to juz my ci powiemy jaki mas teraz tydzien. Jezeli masz termin tak jak powiedzialas u gory na 11maja, tzn ze jestes w 29tygodniu i 4dniu ciazy:)

Do góry