reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

egzamin :wychowanie w malych grupach!! masakra och bedzie poprawka:(:( ale czy ja sie z ta szkola wyrobie:(

chce mi sie piwa!!!!!!

reklama
Heh... to moze jakies bezalkoholowe sobie trzasnij ;) A to widze, ze kolezanka z pedagogiki czy cos pokrewnego?

:) pedagogika opiekunczo wychowawcza UAM licencjat byl z ped pracy socjalnej z resocjalizacja

och przyznam sie wypilam malutka szkleneczke piwa - nie moglam sie powstrzymac naz na dlugi dlugi czas to nie zaszkodzi!

O jak fajnie ci, ze masz juz licencjat za soba. Ja bede musiała pisac przy małym, i robic praktyki :p Bo nie zdazyłam przed pojsciem na urlop dz. Teraz bym niby mogła pisac ale nie mam kontaktu z moia promotorka, ktora jest i tak beznadziejna i słyszałam, ze odchodzi.

ja teraz powinnam pisac mgr ale moja promotorka jest tak GLUPIA ze poprostu boje sie do niej chodzic!!!! moznaby o niej dlubo pisac od poczatku grudnia z mojej gr chodza do niej z ankietami rozdzialami a ona sie dzre ze zle zle zle i nikt neszcze nie ma nic dobrze wiec ja sie zbuntowalam i nie chodze i nie wiem co to bedzie jak sie pojawie wkoncu z czyms konkretnym zapewne mnie zjeb... i powie zle Prace musze oddac do konca cz a na dzien dzisiejszy nie mam nic a nic!!!
a Ty co studiujesz i na jakiej uczelni?

Hehe o mojej tez mona było by duzo napisac :p Ja juz sie z nia na poczatku pokłuciłam i bo mnie tak zajezyła :mad: Nie było z nia kontaktu prze cały sem prawie nikt nic nie wiedział a ona se nagle informuje nas na korytarzu ze trzeba temat i plan pracy oddac na za tydzien kiedy mamy 3 egzaminy :p No wiec dleikatnie zwrociłam uwage, "ze przecierz nikt nic nie wie bo jej nigdy nie ma" To pozniej całe seminarium jechała na mnie i myslalam ze sie przez to wyzyje na całej grupie. :mad: Ale ona ma takie humory, ze czasem udaje milutka a za chwile juz sie wydziera no i tez kazdy sie boi o cokolwiek zapytac bo tylko fuknie cos takiego, ze i tak nic nie wyjasnia. Moze to stereotyp... ale jest mała ruda, piegowata i do tego jest lekko niepełnosprawna bo ma jedna noge ktrutrza.
A studiuje w ZNP Pedagogike- Edukacje zdrowotna i profilaktyke uzaleznien.

Ja wlasnie od wczoraj mam dola, bo nie wiem jak to bedzie z moimi studiami. Chcialam spokojnie jechac teraz w ciazy i potem z mala, ale widze kurcze, ze jak tak bedzie ciagle z tym spinaniem to nie wiem czy dam teraz rade. Poza tym mam cholernie glupi plan. W zeszlym sem bylo tak pieknie, ze o 11, 12 mialam codziennie koniec i piatek wolny, a teraz poniedzialek wolny, ale zajecia od 11,12 czy nawet 14 do 18. 19, czyli krotko mowiac cale dnie zrabane :( Zalamka. Wiecej godzin niz w zeszlym semestrze i trudniejsze przedmioty :( Nie wiem czy dam rade czy moze lepiej nie wziac by tej dziekanki, ale szkoda mi calego roku w plecy :(
No coz - na razie chyba po prostu zobacze na biezaco jak bede sobie radzic...

Moja jest stra ma z 80 lat!! a na piewrszym sem dala man swoje zdjecie abysmy pokazywali wszytkim u kogo piszemy mgr paranoja ona mysli ze jest slawna na caly swiat a tak nie jesy bo tak naparawde nikt z reszty ludzie (nie nadasanych naukowcow) jej nie zna!!!
ach jest niedziela wiec sie nie denerwujemy dziewczyny!!!!!
nie wiem jak dam rade pozaliczac to wszytko i ta praca och naparwde nie wiem licze na wielkie szczescie

No ja tez sie ciezko zastanawiam czy dam rade przy małym ale co poradzic bede probowac do skutku. Kiedys sie uda. :p
A+T mnie tez było szkoda roku w plecy ale co mogłam poradzic...siła wyzsza. Kazali lezec plackiem w momencie kiedy miałam zaczac praktyki i zblizała sie sesja wiec juz nic nie mogłam pozaliczac nie chodzac na zajecia ani praktyki :-[ Nic na siłe. Jesli miałabys to przeplacic zdrowiem dziecka czy swoim to lepiej wziac urlop. No ale to juz twoj wybor ty wiesz lepiej jak sie czujesz...
Tak czy inaczej "Damy rade" !! ;)

reklama
Pewnie angie, ze nie moglas inaczej. To zrozumiale. Dla mnie tez oczywiste bylo jak lezalam na poczatku ciazy, ze jesli sytuacja sie nie zmieni, to dziekanka i tyle. W koncu nasze maluszki najwazejsze. Tylko wlasnie mnie meczy to, ze kurcze nie wiem co powinnam robic. Nikt mi nie powiedzal wyraznie teraz, ze mam lezec. Mam zwolnienie itd, ale przeciez samo bycie na uczelni nie jest meczace (chociaz teraz przy tym planie to sie dopiero okaze...) Zrezta mowie - zobaczymy na biezaco jak bedzie - na razie minely 2 dni zajec i nawet nie mialam jeszcze wszystkich przedmiotow.
I tak jak mowisz angie - damy rade!!! :)

Do góry