reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
to smutne Lilith :-[ :-[ :-[
Trzymaj sie cieplutko i nie zamartwiaj sie.... wazne, ze ty i dzidzia jestescie zdrowe.
Trzymaj sie cieplutko i nie zamartwiaj sie.... wazne, ze ty i dzidzia jestescie zdrowe.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
A tak wogole to witam wszystkie nowe mamusie.... fajnie, ze nas ciagle przybywa, no nie??
Wiecie najgorsze jest to ze ja od poczatku ciazy straciulam juz ukochana szczurzyce ,a ten kroliczek co wczoraj umarl to byl juz 3...to byl brat tego rodzenistwa co odkarmilismy...
wiecie ja juz wiele zwierzatek stracilam...psa=rak.krolika-starosc,3 szczurki papugi chomiki itd ale z zadnym z nich nie bylam zwiazana tak jak z 4 (jeden kroliczek z rodzenstwa zostal)krolikami ktore przeciez uratowalismy i wychowalismy!one traktowaly nas jak rodzicowto bylo najgorsze i to ze wszystkie umarly mi na rekach
a czemu?dokladnie nie wiadomo mialy cos takiego niby padaczkowego tylko niestety nie wytrzymaly....ten bialy kiedys jakby przechorowal ale wczoraj niestety mus ie nie udalo
Co do ich matki i ojca bede je tez musiala najprawdopodobnije uspac
Mammy a my sie czasem z noworodka nie znamy?
wiecie ja juz wiele zwierzatek stracilam...psa=rak.krolika-starosc,3 szczurki papugi chomiki itd ale z zadnym z nich nie bylam zwiazana tak jak z 4 (jeden kroliczek z rodzenstwa zostal)krolikami ktore przeciez uratowalismy i wychowalismy!one traktowaly nas jak rodzicowto bylo najgorsze i to ze wszystkie umarly mi na rekach
a czemu?dokladnie nie wiadomo mialy cos takiego niby padaczkowego tylko niestety nie wytrzymaly....ten bialy kiedys jakby przechorowal ale wczoraj niestety mus ie nie udalo
Co do ich matki i ojca bede je tez musiala najprawdopodobnije uspac
Mammy a my sie czasem z noworodka nie znamy?
T
Tamarunia
Gość
Witak Mammy18!!!!!
Lilith trzymaj sie i glowa do gory!!!
Lilith trzymaj sie i glowa do gory!!!
reklama
LILITH wparowalam na watek w najmniej odpowiednim momencie, dopiero teraz przeczytalam posta, ktorego napisalas tuz przede mna. przykro mi z powodu Twoich zwierzatek, wiem co to znaczy jak sie czlowiek przywiaze, a pozniej nagle je traci. w moim przypadku byly to chomiki i smierc kazdego z nich przezywalam rownie mocno. teraz zdecydowalam ze nie bede miala zwierzaka i tak jakos mi latwiej. co do noworodka, owszem udzielam sie tam, chociaz zauwazylam, ze to forum jest zdecydowanie bardziej rozbudowane niz tamto. tez jakos kojarzyl mi sie Twoj nick, ale nie bylam pewna. milo widziec kogos znajomego na jeszcze jakby nie bylo obcym dla mnie forum... mam nadzieje ze szybko sie zaklimatyzuje, chociaz poki co nawet suwaczka sobie dobrze zainstalowac nie potrafie... No ale dopiero sie rozkrecam.
Tamarunia, a+t+?, Kasiunka, helunia i pozostale majoweczki witam was
Tamarunia, a+t+?, Kasiunka, helunia i pozostale majoweczki witam was