czarownica witaj
masz swietny termin
sama licze na to, ze dzidzia zechce przyjsc na swiat 30 kwietnia, w moje urodziny
milo by bylo z jej, albo raczej jego (na to tez licze) strony. heh, strasznie wymagajaca jestem
co do miejsca zamieszkania, to jest to pieknie zanieczyszczone miasto- sosnowiec
a Ty skad? :>
LILITH ja na noworodku tez bywam rzadziej, bo wiekszosc interesujacych mnie watkow przeczytalam, a i aktywnosc tamtejszych forumowiczek spadla. nie bardzo jeste co czytac
a na watek majowek juz w ogole nie wchodze, bo przykro mi sie zrobilo, ze mnie nawet na liscie nie umiescily. no, a skoro mnie nie chca to narzucac sie nie bede
hehe, za to tutaj coraz bardziej zaczyna mi sie podobac, tylko martwi mnie ten moj suwaczek... no, ale mam nadzieje, ze jakos sobie poradze... poki co- same nieciekawie wygladajace linki musza mi wystarczyc. co ole bede do zwloki- nie ma sprawy, wazne, ze w ogole bede na tej liscie
angie Tobie 100 a mi juz ponizej 90
ciesze sie, ze juz niedlugo przytule swoje malenstwo, ale z drugiej strony boje sie porodu
co do terminu, moze Wam sie uda? :> terminowe porody zdarzaja sie rzadko, bo rzadko, ale sie zdarzaja, moze bedziecie w gronie wybranych
a jak wy dziewczyny radzicie sobie z lekami??? moze jakas rada, zebym i ja sie odstresowala?
pozdrawiam