reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Mammy ja tam juz zadko chodze bo strasznie wszystko namieszane...a pozatym tu juz jestem od bardzo dawna!! jeszcze zanim nasza mala sie pojawila:)Fajnie ze jestes z nami!!
Ja jutro uzupelnie liste!wiec przepraszam za zwloke:)

Patrzcie dzis mis ie zmienil suwaczek:

Lilith jak dla ciebie sie zmienil to znaczy ze ja tez praskakuje na 7miesiac. hurrrrrra!!!!(mamy ten sam week i day)jest blizej niz dalej:)

no ja też się okropnie cieszę, że już oficjalnie jestem w 7 miesiącu :) :D . Tamarunia, jasne, że już bliżej niż dalej :)

A mi dzisiaj pokazało 100 dni do porodu ;D To dozo i mało jednoczesnie, ale bym sie zdziwiła szczerze mowiac gdyby sie dokładnie w terminie urodziło. To sie podobno rzadko zdaza.

czarownica witaj :) masz swietny termin :) sama licze na to, ze dzidzia zechce przyjsc na swiat 30 kwietnia, w moje urodziny :) milo by bylo z jej, albo raczej jego (na to tez licze) strony. heh, strasznie wymagajaca jestem ;) co do miejsca zamieszkania, to jest to pieknie zanieczyszczone miasto- sosnowiec :) a Ty skad? :>

LILITH ja na noworodku tez bywam rzadziej, bo wiekszosc interesujacych mnie watkow przeczytalam, a i aktywnosc tamtejszych forumowiczek spadla. nie bardzo jeste co czytac :) a na watek majowek juz w ogole nie wchodze, bo przykro mi sie zrobilo, ze mnie nawet na liscie nie umiescily. no, a skoro mnie nie chca to narzucac sie nie bede :) hehe, za to tutaj coraz bardziej zaczyna mi sie podobac, tylko martwi mnie ten moj suwaczek... no, ale mam nadzieje, ze jakos sobie poradze... poki co- same nieciekawie wygladajace linki musza mi wystarczyc. co ole bede do zwloki- nie ma sprawy, wazne, ze w ogole bede na tej liscie :)

angie Tobie 100 a mi juz ponizej 90 :) ciesze sie, ze juz niedlugo przytule swoje malenstwo, ale z drugiej strony boje sie porodu :) co do terminu, moze Wam sie uda? :> terminowe porody zdarzaja sie rzadko, bo rzadko, ale sie zdarzaja, moze bedziecie w gronie wybranych :)

a jak wy dziewczyny radzicie sobie z lekami??? moze jakas rada, zebym i ja sie odstresowala?

pozdrawiam :)

Ja mam na 15 maja, ale ostatnie USG wskazało na 7. Wolałabym wcześniej, bo Piotrek ma 21 maja przyjęcie. Mam nadzieję, że zdążę :-)

reklama
eee chcialam prosic wszystkie nowe mamy lub mamy ze zmianami terminow by napisaly! niemoge sie polapac co i jak:(:(
przepraszam was wszystkie ale naprawde jestem ostatnio strasznie roztargniona:(:(
czesc postaralams ie uzupelnic ale nie wiem czy dobrze:(:(

mammy ja sie raczej kontaktuje tylko z Agava na gg:):)
Abryz to czy twoj termin tez mam zmienic?

Do góry