reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Hej Gosiek289 dzięki za przywitanie.Ty mieszkasz we Wrocku a ja tam studiowałam i przez trzy lata pracowałam.Czuję sentyment do Wrocławia.Pozdrawiam postaram sie napisać coś o sobie w "coś o nas" ;D

Hej a co z Lilith ? Czy z nia wszystko OK, bo po tym puchnieciu sie chyba nie odzywala? Czy mi sie tak wydaje ???

No ja juz tez sie wlasnie zastanawiam co z Lilith. Nie odzywala sie przez weekend chyba juz. Mam nadzieje, ze nic zlego sie z nia nie dzieje.
Ja tez sie niezbyt odzywam, bo jutro mam egzamin i full pracy, ale czytam, zeby sie potem nie pogubic co i jak u Was ;)
Witaj kate75 :)

Ale przez weekend chyba się nie odzywała ( mogła do rodzinki pojechać )
Może da znać niedługo. Mam nadzieję, że dzisiaj.
Ja teraz też będę się rzadziej pojawiać, ponieważ wracam już jutro do pracy i nie wiem czy będę miała siły po południu zerkać ( zależy jak będzie się czuł mój kręgosłup i brzuch)

reklama
Do góry