oj moja mama naprawde nie potrafi się powstrzymać i ciągle coś kupuje. W sumie za każdym razem jak się z nią widze to dostaje coś dla Amelki. Ostatnio Amelka dostała śliczną dzinsową sukienkę i sztruksowe ogrodniczki - napawde śliczne. Ja za każdym razem jak jestem na targu albo w Tesco zawsze coś kupie także kolekcja się powiększa. My kupujemy wszystko w rozmiarze 56 i 62 a w szafie mam tą pakę którą odkupiłam za 100 zł z rozmiarem od 68 w górę : Nawet są tam 3 śpiworki, z którym nie wiem czy normalnie się kożysta, ale się okaże
reklama
T
Tamarunia
Gość
a moj maz i mama uwazaja ze na wszystjko jest za wczesnie. Pozostake mi czekac. MAy tylko kilka ciuszkow
gosiek289 pisze:Moja teściowa kupiła "tonę" ciuszków na rozmiar 94 lub 98 ( już nie pamiętam dokładnie numeracji) - najwyżej będzie mieć w czym biegać za rok czasu :laugh:
chyba predzej za 2 lub 3 lata
mysle ze chodzi o 98 (rozmiary sa co 6 od 56 zaczynajac )
Idzia - całkiem możliwe że nawet za 2 - 3 lata ;D - ja mam córkę która ma wzrost taki prawie jak ja - a więc dla mnie nawet 2 - 3 latki to też maliszki wielkości dzidzi - juz zapomniałam jaki wzrost mają dzieci w jakim wieku
A rozmiar faktycznie ( 98) - sprawdzałam. Najwyżaj ciuszki poleżą dłużej w szafie. ;D
A rozmiar faktycznie ( 98) - sprawdzałam. Najwyżaj ciuszki poleżą dłużej w szafie. ;D
Na razie nie mam tego jeszcze zbyt dużo - ale widzę, ze teściowa próbuje mnie zarzucić ciuszkami - dzisiaj do mnie dzwoniła i mówiła, że ma nowe ciuszki dla maluszka. Jak na razie sobie posegregowałam to co mam i podzieliłam rozmiarami i w taki sposób ułozyłam do szafy.
Szafke mam - po prostu zmienialiśmy meble ze segmentu na komody i każdy ( tzn. dzidzia, Roman i ja - Ania jet w innym pokoju - więc nie dostała - na razie) dostał swoją komodę.
I dlatego maluch ma też już swój mebelek. ;D
I dlatego maluch ma też już swój mebelek. ;D
reklama
ja komode dla dzidzi tez juz wlasciwie mam (jak i cala reszte mebli i sprzetu) ale okupuje ja michal do czasu jak nie zamowimy mu szafy i polek w nowym pokoju; jak juz bede wreszcie szafy (1,5 miesiaca po przeprowadzce a my ciagle na kartonach ) to bedzeimy mogli ustawic pokoik dla malenstwa; czhyba czas zaczac o tym myslec