reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

My na razie maluszka chcemy wsadzić do swojego pokoju - po prostu w nocy mi się nie będzie chciało biegać po całym mieszkanu - moje lenistwo ;D.
Liczę na to, że będzie takjak u Ani - tzn. zmiana pieluszki, cycek i spanie ( oprócz kilku szalonych nocy ::))
Dopiero później ok 6 mies - 1 rok przeniesiemy do innego pokoju ( to będize ciężki miesiąc :p)

reklama
gosiek widze ze kazdy ma swoj sposob :)
mi np. wcale nie przeszkadzalo latanie w nocy do michala i mam nadzieje ze teraz bedzie podobnie :) poza tym i tak musialam karmic na siedzaco bo maly na lezaco nie akceptowal; wiec wystarczylo mi wygodne siedzisko u maluszka i wio :)
poza tym teraz nie mamy jeszcze lozka tylko materac na podlodze (i jeszcze dlugo takchyba zostanie) a u bobaska bede miala wygodne lozko do siedzenia lub nawet do polozenia sie w razie potrzeby;

ja też tak miałam jak się Ewa urodziła dostala polarek 98...ma teraz 2,5roku i jeszcze ani raz go nie miała:)poza tym wiecie same,ze rozmiar rozmiarowi nierówny:)a moja mała będzie miała łóżeczko już u Ewy w pokoju,ale podejrzewam,ze będzie spała z nami w łóżku,ja się boję na siedząco karmic,bo zdarzało mi się przysnąc i strach mnie ogarnia na samą myśl:)grrrrrr

Wlasnie przeczytalam straszne rzecz u kwietniowek....Venus stracila swoja coreczke:(:( niemoge w to uwierzyc...i strasznie chce mis ie plakac:(:(

LILITH pisze:
A WIEC MAMY JUZ MAJOWE MAMUSIE!!! TAK WIEC WPISUJCIE SIE NA LISTE!!!

A+T 29 KWIETNIA Coreczka-Alicja
CZAROWNICA 30 KWIETNIA
MMEGII 1-3 MAJ
AGUSIAAAA 2 MAJ
LILITH 4 MAJ Coreczka-Leah
EWE 4 MAJ Coreczka -Amelka
TAMARUNIA 4 MAJ Coreczka
GADGET 5 MAJ Coreczka-Emilka
GOSIEK 5 MAJ
JULIENX 6-11 MAJ Chlopczyk
NADIAW 8 MAJ Coreczka
SYLWIA 10 MAJ