reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

a+t+? - już jestem.
Ostatnio faktycznie przez jakiś czas mnie nie było - ale niestety było to spowodowane bólami pleców i brzucha - szczególnie mocne od pon do piątku - jak chodziłąm do pracy - już po prostu nie wytrzymywałam.
W sobotkę i niedzielę - szalałam po sklepach dzidziowych - znalexliśmy ogromny sklep pod samym wrocławiem. Jutro rano - jak męża nie będzie - porozkładamwszystko i porobię zdjęcia. Mamy już bardzo dużo. W sobotę też była u mnie koleżanka, a w niedzięle byłam na imieninach u mojej mamy.
W poniedziałek po pracy kupowaliśmy znowu meble ( 3 komody + szafa do przedpokoju+wieszak).
Ala już mamy i mogę na zwolnieniu sobie porządkować. Jutro mają nam meble przywieźć.

reklama
no no Gosiek, to niezle:)Gratuluje zakupow, mam nadziej,ze jestes zadowolona z zakupow!!! A+T+mi sie wydaje , ze Gosiek mowila o przeprowadzce(jezeli sie zdecyduja)az grubo po narodzinach fasolki???ale moze sie mi wydaje?

Jednak zrezygnowaliśmy z tego Krakowa.
Nie wiem czy dobrze, czy źle - ale mimo wszystko dziękuję wam wszystkim za radę.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wesolutka-ja mam termin na 23-25 ale ja znowu mysle ze to bedzie ciut wczesniej.A wogole jak sie czujesz?Kupujesz juz ciuszki dla dzidzi?Ja powoli sie rozgladam ale nie znam pplci dzidzi wiec nie wiem za bardzo na jakie kolory sie decyydowac.Moze wkrotce sie dowiem:):):)
Pozdrowionka

no witamy Nową MAJÓWKĘ:) cztałyście,ze kaczor podpisał ustawę o becikowm dla wszystkich???pytanie tlko czy faktycznie mamy się z czego cieszyc:/

Biedronka ja to wsumie się cieszę :) przynajmniej coś tam dostanę zawsze się przyda. A tak wogóle to tak przewiduje, że jak tak dalej będzie tzn. becikowe, wyższe emerytury, dofinasowanie do książek szkolnych nastąpi jakieś załamanie rynku albo coś takiego :p .
A tak wogóle to znowu nie mogę spać :p

reklama
nie no ewe ja też bym się ucieszyła,ale przecież to,ze on podpisał to chyba jeszcze nic nie znaczy,póki co to większe prawdopodobieństwo niż zatwierdzenia budżetu jest wyborów,więc póki co nie ciesze się nazbyt,choc szczerze ten tysiąc bardzo by nas ratował...

Do góry