reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Hej Dziewczynki!Jak wasze samopoczucie.Ja jakas jestem nie bardzo chyba cisnienie mam dzisiaj za niskie.
A wogole to Lilah co ty ciekawego porabiasz na codzien bo z tego co tu widze to czesto jestes na forum?:):):)
Buzki dla was mamuski!

reklama
nudze sie!!!!! :(:(:(
jak mezus ma 1 zmiane to na forum bywam glownie miedzy 12 a 14 w weekendy zadko a jak ma 2 zmiane to wlasnie taks obie zagladam bo niemam co robic....no i wsumie nic mi sieniechce:(:(:(:(
dola wtedy mam ogromnego:(

Lilith to jak ma na 2 zmianę to w jakich godzinach pracuje, że cały czas jesteś sama? Ja też jestem sama przez główną część dnia. Ale teraz jak dostałaś ciuszki to na pewno znacznie lepiej, co nie? Ja kupiłam sobie dzisiaj spodnie dresowe na ciuchach niby głupota a cieszy, bo moje to juz mnie strasznie cisły i mialam tylko jedne spodnie ciążowe.

zwierzaki juz dobrze i to wazne:):)
smuce sie mimo wszystko....ale nie tak zeby miec jakiegos okopnego dola:)
A czuje sie ...hmmm najlepiej by ujelo to slowo: CIAZOWO :):)

Gunia on np jutro idzie wczensije na 10 do pracy (czyli godzien wczensije musi wyjsc) i jest przed 11 w nocy:(:(:(
czytam ksiazki itd ale dluzy sie niesamowicie...tez musze sobie jzu kupic jakies ciuchy bo odkad nagle mi tak brzuch wyskoczyl to mam wszystko za male...ale na ciuchy niemam jaks ie dostac....poklocilams ie troszke z matka(niechce isc ze mna bo sama niema teraz pieniedzy i mowi ze nie bedzie tak tylko patrzec..)
no i tak wsumie jestem uwieziona w domciu:(:(

to strasznie długo pracuje - współczucia dla Ciebie i Męża, to sie nie dziwie że miewasz doły, jak moj tak pracowal to tez miałam o wiele cześciej. Ale grunt że zwierzaki ok. Ja też jestem uwięziona bo na zkupki chodzę rzadko i to w promieniu kilkuset metrów od domu. Kurcze tyle wolnego i nie mogę sobie polatać po mieście, jak trochę pochodzę to mi zaraz macica sie spina i chce sie siusiu a nie ma gdzie ::)

JA mam kawal drogi na miasto i tez co chwilke chce mi sie siusiu :(:( A tu u nas na osiedu niema takich sklepikow zeby sobie az pochodzic i sie nie nudzic...zreszta ja sie skapiradlo straszne zrobilam i jak mam sobie cos kupic to mi szkoda:( no i moj mezus nie pozwala mi zbytnio wychodzic bo jestem sierota i zaraz bym sie wywalila)...jedyne co to musze isc z psem....a tu pojawia sie problem bo wcale mi sie nie chce. tu wszyscy puszczaja psy bez smyczy i jakby mnie ociagla to az strach....
a dzis dopiero wtorek....w dodatku on ma po tej 2 zmianie now 2 :(:( bo mu sie poprzestawialo:(:(

oj no przydaloby sie:)
teraz czekam az sie sciemni i pojde z psem...a potem do sklepu bo mam ochote na sakatke n obiad:):)

reklama
ja ostatnio mam bardzo dobry humor, nic mnie nie boli, troche zakupow porobilam, brzuszek rosnie i jestem ogolnie w centrum zainteresowania wsrod znajomych :) Mojego Macka kocham chyba bardziej niz kiedykolwiek ale on tez nie pozostaje mi dluzny :) Ogolnie sielanka, mam nadzieje ze nie krotkotrwala.

Do góry