reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

Ja też schudłam z początkowej bo zaczynałam od 56kg, zeszło na te 54kg i tak się trzyma- a ważę się właśnie u ginekologa.

reklama
A ja mam już 4 a na innej wadze nawet 5 na plusie! Niby odżywiałam się cały czas normalnie, bez żadnych zachcianek, ale ostatnie dwa tygodnie spędzone u mamusi w Pl zrobiły swoje! Teraz trzeba zacisnąć zęby i wrócić do dobrych nawyków żywieniowych!

A w drugiej ciąży to już się tyje na potęgę... zwłaszcza jak pierwsza Dziudziulka urodziła się niedawno i ciało jeszcze nie zdążyło się uelastycznić... ja prawdę mówiąc wyglądam teraz jak w 7 mcu pierwszej ciąży :)

u mnie 4 kg na plusie.zachcianek nie mam i nieozeram sie jak swinia. powiedzialabym ze nawet jem mniej niz przed ciaza.szybko sie najadam malymi porcjami i nie potrzebuje wiele. tylko musze jesc o stalych porach, z 4 razy dziennie.

Ja nie mialam zadnych mdlosci, wiec nic nie schudlam. Obecnie mam 2.5kg na plusie (waga startowa 65kg, teraz 67.5kg). W ostatnich 3 tygodniach nie przybylo mi ani grama.

reklama
Do góry