reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

no ja wsumie synka raz widzialam i tylko raz stwirdzili ze to jednak chlopiec , ale siuraka golym , amatorskim okiem bylo iwdac wiec chyb anie ma pomylki

a jak to lobuziara bedzie :-D :-) :tak:

reklama
ja ostatnio słyszałam o 2 przypadkach gdzie miały byc dziewczynki a urodzili się chłopcy:szok: :szok: :szok: także za bardzo się nie nastawiam na dziewczynke zwłaszcza że nasza dzidzia to kibitka ale nie jest to potwierdzone w 100%:no:

Julek 32 tygodnie i 4 dni
ce12ac3c4e0aaed2.jpg

dziekujemy bardzo za pochwaly. ;-)

Mam Jasia zdjecie z tego okresu mniej wiecej i porownalam z tym po porodzie i wiecie naprawde glowne cechy sa takie same jak z usg.
Jas mial zadarty nosek i lekko skosne oczka i taki sie urodzil
super ta technologia :-D

anija sliczny chlopczyk

widzialam dzisiaj synusia i wazy juz 2490

zdrowy sliczny i podobny do mamusi :-) :-) :-)

no niesety fotki nie mam :no:
wiec musicie mi uwierzyc na slowo:-)

reklama
Do góry