reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
Ten dzyndzelek to siusiak :-D
Zastanawiam się tylko, czy to obok to jądro?? :szok: Takie duże?? :szok: :-D :-D

Mój maluszek waży ok 3100 g, wszystkie wymiary w granicach 36 tc.
Widziałam nosek, usteczka, oczka i muszę przyznać, że mały ma bardzo foremną główkę:-) No i oczywiście jest śliczny:tak:

:-D:-D
Magdakap na pewno jest śliczny - jak wszystkie nasze marcowe dzidzie :tak:

ja widziałam na ostatnim USG jak malutka próbowała włożyć do swojej buzi....pępowinę :szok::laugh2:- ale jej sie tam musi nudzić :-D:-D:-D
widziałam brzuszek, stópki, rączki i główkę (a właściwie ucho z bliska):laugh2:

Widziałam nosek, usteczka, oczka i muszę przyznać, że mały ma bardzo foremną główkę:-) No i oczywiście jest śliczny:tak:

No to pięknie :). Już niedługo będziesz miała Go okazję zobaczyć na żywo :).

Ciekawa jestem ile mój waży ale tego się juz chyba dowiem dopiero jak się urodzi.

reklama

Ale duży :szok: :-)
Moja w 35tc ważyła ok. 2200 g :szok:
magdakap do 4 kilosków dojdziecie jak nic :-D

Do góry