reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

tez slyszalam, ze zdarzaja sie bardzo duze przeklamania jesli chodzi o wage wg usg

z drugiej strony pamietam, ze roksi23 pisalas o tym, iz jestescie z mezem wysocy i ze ciaza ciagle wychodzi jak starsza...wiec moze faktycznie wasz bobas jest troche wiekszy :happy:

no dokładnie ja 170cm jak się urodziłam 3300g mąż 198cm, 4200g i własnie ten termin na początku 8 marzec a teraz 26 luty:confused:

reklama
Roksi i tak ciebie przeroslam hihi 182 a mezus taki sam jak twoj 198.
Mi sie juz do porodu termin nie zmieni. pytalam sie ostatnio lekarki na usg czy jest taki sam, a ona powiedziala ze oni juz nie sprawdzaja terminu bo juz bykl sprawdzony. tylko mam przyjac poprawke +- 2 tygodnie.

Roksi i tak ciebie przeroslam hihi 182 a mezus taki sam jak twoj 198.
Mi sie juz do porodu termin nie zmieni. pytalam sie ostatnio lekarki na usg czy jest taki sam, a ona powiedziala ze oni juz nie sprawdzaja terminu bo juz bykl sprawdzony. tylko mam przyjac poprawke +- 2 tygodnie.

Milkou no to naprawde wysoka jesteś:tak: ja to przy tobie to malutka jestem:baffled:

a my tak po srodku: ja 169, maz 186, wiec moze bedzie takiego sredniego wzrostu:-)chociaz moze tez miec po babci - 153:-D

Nie mogłam Wam pokazac mojej dzidzi z połówkowe USG,bo pan doktor nie mial jak wydrukować zdjecia,ale mam moje ulubione zdjęcie z 12 tygodnia :-) .Jeszcze nie wiedziałam, że nasz Dzdzia to dziewczynka.Troszkę może źle widac bo nie mam skanera i robiłam zdjęcie ze zdjęcia aparatem cyfrowym,ale mam nadzieję, że sie Wam spodoba :-D

my.php
[/URL][/IMG]

Martencja no sliczna dziewczynka. a jakie zdjecie macie wyrazne jak na taka wczesna ciaze. na moim z 12 tyg widac palego pudelka:-D :-D :-D :-D

Nie mogłam Wam pokazac mojej dzidzi z połówkowe USG,bo pan doktor nie mial jak wydrukować zdjecia,ale mam moje ulubione zdjęcie z 12 tygodnia :-) .Jeszcze nie wiedziałam, że nasz Dzdzia to dziewczynka.Troszkę może źle widac bo nie mam skanera i robiłam zdjęcie ze zdjęcia aparatem cyfrowym,ale mam nadzieję, że sie Wam spodoba :-D

my.php
[/URL][/IMG]

martencja, swietne zdjecie! :tak:

reklama
To było dla mnie pamiętne USG, które miałam wykonane przed wyjściem ze szpitala.Dowiedziałam się że krwiak się wchłoną i że z dzidzą wszystko o.k.
Robione mi USG 3D-za które nie musiałam zapłacić :-D bo byłm pacjentką szpitala i lekarz w prezencie dał mi to zdjęcie.
Już wtedy też powiedział mi że Dzidzia ma kość nosową i nie ma rozszczepienia podniebienia :-)

Do góry