reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

reklama
a ja....
w poniedziałek ide na skan :tak::tak::tak:
i pierwszy raz ide tu - w uk na badanie
kazali mi zabrac urynkę i w tym celu dostałam ładny, wąki pojemniczek,
w który nie mam pojęcia jak trafić :eek::baffled::confused::-D
krew też będą mi pobierać
nie lubię tego, no ale cóż :baffled:

Melanie przpraszma bardzo.:tak: :tak:
Jak nie mialas jeszcze pobieranej tutaj krwi to bedziesz mile zaskoczona. nie uzywaja tutaj strzykawek tylko sama igle. jest to zupelnie bezbolesne i bez porownania do pobierania kwi w polsce. tez nigdy nie nawidzilam tego zabiegu, az mi sie niedobrze robilo na sma mysl,ale zmienilam zdanie. tez sie przekonasz.
Wiec trzymamy kciuki za twojego synka. napewno bedzie super zdrowy i przystojny.:tak: :tak:

Co do tych pomylek to ja w to nie wierze. mysle ze to moglo miec miejsce jakies pare lat temu ,kiedy sprzet byl gorszej jakosci i lekarze mniej doswiadczeni w wypatrywaniu plci.chyba teraz to sie nie zdarza przynajmiej nic o takich przypadkach nie slyszalam:tak: :tak: Macie jakies swiezynki z ostatnich lat?

Mi w pl w czerwcu jeszcze wkaldali igle a strzykawka wyciagali krew.to nie jest przyjemna metoda.wole ta tutaj. wkladaj aigle i taki dzbaneczek a krew leci naturalnym tokiem. bezbolesne:tak: :tak:

ale tak naprawde to chyba kwestia tego jaki lekarz bada plec
no bo jak sie ktos na czyms zna to sie nie myli, no nie ?:eek:

reklama
wiesz, jak rzeczywiscie chlopcowi pisiorek gdzies sie schowa i do tego nie rozkraczy prosto przed rodzicami nog, to potem trudno wykazac, ze to faktycznie mezczyzna maly :-p

ostatnio moja kosmetyczka opowiadala o swojej klientce..
byla 4 razy na USG u innych lekarzy, aby zobaczyc kto w niej mieszka
2 razy wyszlo, ze chlopiec, 2 razy, ze dziewczynka :szok:
i badz tu madry... :baffled:
ostatecznie wiec cala ciaze nie wiedziala kogo ma i przy porodzie dopiero lekarz oznajmil, ze ma synusia...
te 2 razy jajka musialy gdzies sie ukryc :laugh2:

Do góry