reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

Anija GRATULACJE :)!!!

To jak się teraz nasze statystyki kształtują?? Chyba znów chłopcy w przewadze, prawda?? No ale niewiadomo co tam pod NIESPODZIANKAMI się kryje :).

Roksi a Ty to faktycznie masz wielką Dzidzię!!!

Właśnie przeglądam listę marcówek i nie widzę tam Anija albo ślepa jestem....? Według tego co tam jest zaktualizowane to łacznie z synkiem Anja jest remis no i niespodzianka Agutka :).

i jeszcze moja niespodzianka:-)

reklama
WRÓCILISMY Z USG i MAMY ZDROWEGO, PIEKNEGO SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
S Y N E K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anija i kamilas - gratuluje synkow!!! :laugh2:

alez u nas duzo tych chlopcow :happy:
lutowki marudzily, ze u nich same prawie dziewczynki sie odkrywaja a u nas co chwile chlopak hihi ;-)

Mam takie troche dziwne pytanie, Dziewczyny drogie, powiedzcie, jak często zdarza sie że lekarz myli sie co do płci maleństwa?:szok:
Jestem ciekawa czy Wam sie to przydarzyło:-p
Wiem że najważniejsze jest aby Dzidzia była zdrowa, to pytanie z czystej ciekawości:-):-)

Gratuluje wszystkim mama które znaja płeć dziecka:-) ja nadal nie wiem:-( pani dzisiaj przy kasie w sklepie powiedziała że będzie chłopak bo widac po brzuchu:confused: i w sumie wszyscy tak mi mówią i sama mam takie przeczucie:happy: mąż sie śmieje że pewnie będzie córka bo dzidzia jest wstydliwa i nie chce pokazać:-D

reklama
Gratuluje wszystkim mama które znaja płeć dziecka:-) ja nadal nie wiem:-( pani dzisiaj przy kasie w sklepie powiedziała że będzie chłopak bo widac po brzuchu:confused: i w sumie wszyscy tak mi mówią i sama mam takie przeczucie:happy: mąż sie śmieje że pewnie będzie córka bo dzidzia jest wstydliwa i nie chce pokazać:-D

mi tez bardzo duzo osob mowilo, ze wygladam na chlopaka, a poki co zadne jajka sie nie ukazaly na usg ;-)
czekam dalej....:happy:

Do góry